Gadgets

Sony Personal 3D Viewer – vaš lični 3D bioskop

Potpuno novo filmsko i igračko iskustvo – Sony Personal 3D Viewer

Sony-jev novi Personal 3D Viewer, sada još lakši i udobniji, omogućava pregled 2D i 3D sadržaja uz HD podršku i pun 5.1 surround zvuk. Savršen je za gledanje filmova i igranje igrica, a dvostruki OLED (Organic Light-Emitting Diode) ekrani pružaju kristalno jasnu sliku za veći užitak i neponovljivo iskustvo.

Jasan 3D filmski prikaz

Personal 3D Viewer odlikuju OLED ekrani za svako oko koji, pored brzog odziva, prikazuju duboke tonove, jarke boje i pružaju oštar kontrast bez zamućenja. Uz široki ugao gledanja od 45° i bogate HD vizuelne efekte, imaćete pravi bioskopski doživljaj širokog formata.

HMZ-T2 takođe poseduje set podesivih blokatora svetla omogućavajući veću privatnost i potpuni audiovizuelni doživljaj. Ovi fleksibilni blokatori se po želji mogu udaljiti ili pričvrstiti na Personal 3D Viewer, a da pri tom ne utiču na komfor i dizajn uređaja.

Savršenstvo za gejmere i filmofile

Personal 3D Viewer je namenjen podjednako ljubiteljima filmova i igrica. Režim 24p True Cinema omogućava gledanje filmova baš onako kako su ih režiseri pripremili za prikazivanje na velikom platnu – brzinom od 24 kadra u sekundi. U slučaju da ste strastveni gejmer, izaberite Clear režim za gladak prelazak iz akcije u akciju. Koji god režim izabrali, Auto Colour Temperature podešavanje će postepeno smanjivati intenzitet tona slike od plavih do crvenih nijansi omogućavajući duže i udobnije gledanja filmova ili igranje igrica.

Prepustite se 5.1 surround zvuku

Sa mogućnošću izbora režima zvuka, Personal 3D Viewer odlikuje Virtualphones™ tehnologija koja kreira zvučno polje od 360° kao i istinski 5.1-kanalni surround zvuk, a tehnologija Harmonic Equalizer ispravlja gubitke u digitalnim zvučnim talasima nastale komprimovanjem i pruža puniji zvuk.

Lakši i jednostavniji za podešavanje

Težine svega 330 grama, Personal 3D Viewer je 20 odsto lakši od prethodnih modela i korisnicima pruža znatno veći komfor pri korišćenju. Uređaj poseduje podesive trake za sigurno i nežno pričvršćivanje za glavu, kao i mogućnost podešavanja sočiva za opušten i jasan prikaz 3D sadržaja. Takođe, uz Personal 3D Viewer možete da koristite i svoje omiljene wireless ili slušalice sa žicom kako biste u potpunosti uživali u savršeno čistom zvuku.

„Sve što je u vezi sa HMZ-T2 Personal 3D Viewer-om dizajnirano je za komforno i potpuno uživanje kada gledate film ili igrate igricu. Toliko ste obuzeti akcijom da zaboravljate da uopšte imate uređaj na glavi“, istakao je Naoto Yoshioka, Home Audio Video Senior Product Manager u Sony Evropa.

Leave a Reply