Foto · Gadgets

Sony u Beogradu predstavio budućnost 3D zabave

Kompanija Sony je 2. juna 2010. u prostoru galerije Progres svečano otvorila izložbu svojih najnovijih proizvoda. Na četvorodnevnom događaju, pod nazivom ‘’SONY open days’’, posetioci su imali prilike da vide inovacije iz domena 3D tehnologije ali i da učestvuju u Sony Playstation turniru. Voditelj programa na ovom zanimljivom multimedijalnom događaju bio je poznati voditelj  Ivan Ivanović.

Sony je ovomprilikom ponosno predstavio novu liniju televizora koja može da se predstavi kroz četiri osnovne karakterisitike: vrhunska 3D zabava i više od toga.  Sony kreira sledeću generaciju kućne zabave kroz viziju nove tehnologije koja će vam omogućiti uživanje bez mnogo napora. Glavne karakterisitike ovih modela su: 3D, LED tanak dizajn, Bravia internet video, motionflow pro 200Hz, te Ambient and Light senzor.

Takođe, predstavljena je  i nova Cinematic HX serija kao definicija kvaliteta zvuka i slike. Kombinacijom najnovijih inovacija u domenu slike i zvuka pružamo vam bioskopski doživljaj u vašem domu. Čime se diči ova serija : BIVL, Ambient&light sensor,3D ,LED (HX900,HX800). Ikona stila koja otvara novi svet konekcije, a krasi je elegantni dizajn i lak pristup velikom izboru zabavnih sadržaja. Sony pruža novi doživljaj gledanja LCD televizora, sa nagibom od 6 stepeni koji pruža mogućnost da udobno iz  fotelje gledate omiljene sadržaje na blago nagnutom ekranu.

Cyber-shotTX 5

Cyber-shot fotoaparat je specijalan aparat koji će vam pomoći da memorišete najinteresantnije situcije u vašem životu, bez obzira da li ste u Sahari , Antartiku, ili ispod mora. Ovaj TX 5 fotoaparat je izuzetno tanak i veoma inteligentan, tako da se mogu slikati čak i objekti koji se kreću. SONY fotoaparat ostaće neoštećen i ako ga stavimo pod vodu ili ga slučajno ispustite, a obučen je i za temperature i do -10 C. Pored toga, funkciji Sweep Panorama može se prepustiti da automatski spoji više snimaka i kreira zapanjujuću panoramsku fotografiju.

Sony Play station i Sing Star predstavljaju veoma dobar način da se sa svojim društvom zabavite i provedete ugodne trenutke, a da ne morate napuštati dom. SONY, kao društveno odgovorna kompanija putem četvorodnevne izložbe želi da promoviše organizaciju ’’Prijatelji fudbala’’ i ’’Fudbal za nadu’’, koja pomaže mlade sportske talente.

Leave a Reply