Gadgets

Storm Sonuz – prave gejming slušalice

Nakon odličnih Storm Ceres-400 slušalica do nas su stigle još jedne zanimljive gejming slušalice sa oznakom Storm Sonuz, koje takođe potpisuje kompanija Cooler Master. Radi se o veoma laganim i jako funkcionalnim slušalicama koje nude vrhunski kvalitet zvuka i idealne su kako za izgrače (kojima su prvenstveno namenjene), tako i za sve ljubitelje multimedije i audiofile.

Vizuelno posmatrano Storm Sonuz slušalice izgledaju veoma, veoma atraktivno i moćno, a bazirane su na zvučnicima prečnika 53 mm, koji su obloženi sunđerom u cilju lakšeg prijanjanja na uši, odnosno stvaranja komfornijeg osećaja. Pored toga sunđer utiče i na redukovanje nivoa buke iz spoljne sredine , što uživanje tokom igranja i slušanja muzike čini maksimalnim.

Pored odličnih zvučnika Storm Sonuz slušalice su opremljene i mikrofonom koji je zadužen za komunikaciju, kako u igricama, tako i preko popularnih aplikacija za video konverzaciju na netu (Skype, MSN…). Kontrola zvuka na ovim slušalicama obavlja se preko potenciometra koji se nalazi na kablu, a iste sa računarima komuniciraju preko 3.5 mm džeka.

Kvalitet zvuka koji nude Storm Sonuz slušalice je kako smo napomenuli vrhunski. Tonovi su maksimalno verno reprodukovani, dok je zvuk kristalno čist i jasan, bez izobličenja i distorzija. Bas je umeren, ni previše dubok, ni previše blag, što verujemo da će se većini korisnika maksimalno prijati. Na kraju ostaje još da kažemo da cena ovih slušalica nije mala, ali nije ni previše velika obzirom na krajnje mogućnosti koje iste nude.
Cena (bez PDV-a): 7.706,00 dinara

Leave a Reply