Gadgets

Studio Moderna Call Centar opremljen slušalicama kompanije JABRA

Slušalice kompanije Jabra iz serija GN2000 i BIZ620 su našle upotrebu u novom Call Centru kompanije Studio Moderna, trenutno najsavremenije opremljenom kontakt centru u Srbiji. Kompanija Studio Moderna iz Novog Sada je pored dva postojeća, otvorila i treći kontakt centar, opremljen po najnovijim standardima i proizvodima po poslednjoj reči tehnologije. Ovaj call centar trenutno zapošljava preko 250 agenata i predstavlja najbolje opremljen centar te vrste u našem regionu.

Ugovor između kompanija Studio Moderna i Sion Net predstavlja nastavak uspešne saradnje u opremanju i nabavci profesionalne opreme. Odabrane slušalice su iz najnovijih serija GN2000 i BIZ620 kompanije GN Netcom – Jabra, specijalizovane za proizvodnju i plasman slušalica za profesionalnu upotrebu u poslovnim prostorima i kontakt centrima. Najbolje performanse su garancija kvaliteta a samim tim i garancija vrhunske usluge kontakt centra.

Prednosti kontakt centra, opremljenog po vrhunskim svetskim standardima, su mnogobrojne. Zahvaljujući tehnologiji Objedinjenih Komunikacija call centri su u situaciji da razmenjuju svoja iskustva na internacionalnom nivou i time poboljšaju svoj rad ili brzo i efikasno reše krizne situacije. Zaposleni u kontakt centru rade u zagarantovano zdravom okruženju.

Profesionalne slušalice čuvaju sluh i koncentraciju agenata uz eliminaciju zvukova iz okolne sdredine i buke koja dugoročno narušava zdravlje. Kvalitet zvuka i slobodne ruke povećavaju produktivnost i efikasnost a ergonomski udobne i bežične slušalice pružaju bez pogovora najbolje uslove rada.

Zahvaljujući svim ovim prednostima agenti ovog call centra su u mogućnosti da brzo i efikasno odgovore na preko 30.000 poziva dnevno. Profesionalna rešenja i slušalice kompanije Jabra ne samo da ostvaruju bolje uslove rada već pružaju i uštedu na dnevnom nivou, što je predstavljalo dodatnu prednost u njihovom izboru. Slušalice su u potpunosti samoisplative, čime se podiže povratak investicije u kratkom vremenskom roku a još bitnije: dugoročna ušteda i trajna zarada u poslovanju call centra.

Leave a Reply