Gadgets

Svetlucavi Apacer USB fleš drajv

Svetlucanje se ponovo našlo svoje mesto najnovijim ženskim modnim trendovima. Pošto je 2011. godine dobio Taiwan Excellence Award za svoj najbolje prodavani USB fleš drajv, Apacer predstavlja sjajnu ograničenu seriju PINK AH129.

Ova unapređena ograničena serija stiže u sjajnom ljubičastom kućištu sa svetlucavim kristalima i srebrnom metalik završnom obradom sa srebrnim metalik duplim lančićem za privezak i delikatno dizajniranom kopčom od legure cinka.

Da bi dodala još malo sjaja igalmura vašem gadžetu, ova ograničena serija stiže sa šest dodatnih kamenčića-nalepnica u tri oblika: u obliku srca, kristalne suze, i u obliku srećnog listića, koji vam omogućavaju da kreirate jedinstven USB.

AH129 ograničena serija je dostupna u rasponu kapaciteta, od 4GB do 16GB i koristi jedinstvenu Chip On Board (COB) tehnoloiju da efiksano smanji veličinu USB-a (32.85 mm dužina x 17 mm širina x 5.5 mm visina). AH129 je vodootporan, otporan na prašinu i udarce i na izvlačenje je, što omogućava one-hand manipulisanje jednom rukom, kreirajući tako dizajn elegantnog izgleda a istovremeno i lak za korišćenje za dame koje vode računa o modi!

AH129 takođe zadovoljava RoHS kriterijume i za njega se daje doživotna garancija. Potpuno je kompatibilan sa Windows 7 i može odlično da radi sa najnovijim kompjuterima. Dodatno, Apacer USB fleš drajv stiže sa besplatnim ACE softverom za kompresiju koji omogućava kompresiju podataka, dekompresiju i zaštitu lozinkom, koji lako povećava storidž kapacitet za 500%, dok obezbeđuje sigurnost podataka i privatnost.

Leave a Reply