Gadgets

Toshiba 3D Sound Bar SB1- SBK1 i Mini 3D Sound Bar za 3D surround doživljaj

Toshiba 3D Sound Bar SB1- SBK1 i Mini 3D Sound Bar sa sabvuferom – SBM1W odlikuju se Sonic Emotion™ Absolute 3D zvučnom tehnologijom

Toshiba Evropa danas je najavila dva nova zvučna projektora koji pružaju kompletan surround doživljaj pri gledanju televizije i filmova, slušanju muzike ili igranju video igra na bilo kom povezanom uređaju, kao što su notebook računari ili smartfoni.

Toshiba 3D Sound Bar SB1 – SBK1 ima klasičan dizajn zvučnog projektora koji se savršeno uklapa u moderan stil televizora i znatno unapređuje zvuk pri gledanju filmova ili koncerata. Mali i kompaktan Toshiba Mini 3D Sound Bar sa sabvuferom – SBM1W je raznovrstan višenamenski zvučni projektor koji unapređuje zvuk televizora i služi i kao i snažan sistem zvučnika. Zahvaljujući dodatnom Bluetooth® interfejsu, lako se povezuje sa mobilnim uređajima kao što su smart telefoni, tablet računari i noutbukovi.

I Toshiba 3D Sound Bar SB1 i Mini 3D Sound Bar imaju Sonic Emotion™ Absolute 3D. Ova smart tehnologija stvara virtuelno 3D zvučno polje u zoni slušanja i pruža slušaocima Absolute 3D doživljaj zvuka bez kalibracije ili potrebe za pronalaženjem tačke na kojoj se oba kanala jednako čuju.

Toshiba 3D Sound Bar SB1 i Toshiba Mini 3D Sound Bar biće dostupni u Evropi u četvrtom kvartalu 2012. godine.

Uz Sonic Emotion Absolute 3D tehnologiju, Toshibini novi zvučni projektori daju Absolute 3D zvuk u svim delovima prostorije. Slušaoci mogu da čuju precizan, balansiran i moćan 3D zvuk bez obzira gde sede. Za razliku od mnogih drugih surround sistema koji zahtevaju višestruke zvučnike oko zone slušanja, Sonic EmotionTM Absolute 3D stvara surround zvuk u jednom uređaju. Instaliranje je jednostavno, bez potrebe za komplikovanom kalibracijom ili dodatnim kablovima za povezivanje zadnjih zvučnika ili zvučnika sa strane. Specijalni režimi podešavanja daju balansiran, bogat zvuk pri gledanju filmova, slušanju filmova ili igranju igara.

Toshiba 3D Sound Bar SB1: kompaktan zvučni projektor za TV uređaje

3D Sound Bar SB1 i TV uređaji sa ravnim ekranom predstavljaju savršenu kombinaciju. Zvučnici i sabvufer su ugrađeni u tanko, lepo stilizovano kućište dimenzija 850mm x 78mm x 82mm. Njihova snaga iznosi 80 vati, što znatno unapređuje zvučne performanse televizora. Daljinski upravljač omogućava korisnicima da prilagođavaju zvuk bez ustajanja sa sofe.

Toshiba Mini 3D Sound Bar: male dimenzije, moćan zvuk

Toshibin Mini 3D Sound Bar je kompaktan višenamenski zvučni sistem koji unapređuje doživljaj kućne zabave na TV uređajima, noutbukovima, tablet računarima i smart telefonima. Konekcija između kompaktnog zvučnog projektora dimenzija 290mm x 72mm x 100mm i i izvora zvuka ostvaruje se jednostavno preko kabla ili bežično putem Bluetootha®. Uređaj ima eksterni povezani sabvufer za još dublje i bogatije basove. Da bi korisnici mogli da uživaju u neverovatnom zvuku opušteno sedeći na sofi, Mini 3D Sound Bar ima daljinski upravljač sa funkcijama kao što su promena jačine zvuka, isključivanje zvuka, isključivanje i uključivanje i prilagođavanje nivoa 3D zvuka.

Leave a Reply