Gadgets

Toshiba DYNADOCK W20 za jednostavno bežično povezivanje uređaja

Mala i elegantna bežična priključna stanica nudi USB port u sleep and charge režimu rada za napajanje mobilnih uređaja. Toshiba Europe GmbH danas predstavlja svoj novi bežični USB port replikator DYNADOCK W20 za privatne i profesionalne korisnike koji žele da rade u bežičnom okruženju. Zahvaljujući podršci bežičnog USB i USB 2.0, priključna stanica se povezuje na sve Toshiba laptopove i većinu prenosnih računara drugih proizvođača. DYNADOCK W20 će se naći u prodaji u trećem kvartalu 2010. u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi.

Veliki izbor karakteristika konekcije

DYNADOCK W20 sa bežičnim USB-om lako povezuje laptopove koji podržavaju bežični USB sa svim stonim uređajima bez upotrebe kabla. Pored toga, bežični port replikator nudi četiri USB 2.0 porta – tri sa zadnje strane i jedan sa prednje, sa sleep&charge režimom rada zahvaljujući čemu se stalno napaja strujom preko USB-a za mobilne uređaje. Zahvaljujući grafici visoke rezolucije, DYNADOCK W20 podržava ekrane rezolucije do 1920 x 1080 u 24-bitnoj boji, DVI-I Video Out i upotrebu do 3 monitora u isto vreme.
Mali i kompaktan dizajn

Upakovana u kompaktnu sjajnu crnu kutiju čija veličina je samo 110 mm x 86 mm x 145 mm, ova elegantna priključna stanica sa bežičnim USB-om ne zauzima mnogo mesta na stonom računaru.

Leave a Reply