Gadgets

Toshiba lansira novu liniju Blu-ray Disc plejera

Sva tri modela nude Full HD kvalitet slike i prikazivanje internet sadržaja, a BDX4350KE prikazuje 3D sadržaj

Toshiba Evropa GmbH danas je predstavila svoju novu liniju Blu-ray Disc™ plejera za 2012. godinu. BDX1300KE i BDX2300KE podržavaju Full HD rezoluciju, dok BDX4350KE ima mogućnost prikazivanja 3D sadržaja. BDX2300KE i BDX4350KE nude pristup vrhunskom internet sadržaju a imaju i DLNA Certified™ podršku. Oba plejera su spremni za upotrebu u Wi-Fi® mrežama. Toshiba REGZA-LINK® (HDMI®-CEC) u sva tri Toshiba Blu-ray™ plejera omogućava korisnicima da za upravljanje koriste isti daljinski upravljač kao za svoj HDMI®-CEC kompatibilan TV uređaj ili sistem za kućnu zabavu.

Pored toga, korisnici mogu da koriste sva tri Toshiba Blu-ray Disc™ plejera preko aplikacije Toshiba AppsConnect koja je dostupna za iOS i Android mobilne uređaje. Linija Toshibinih Blu-ray Disc™ plejera za 2012. godinu biće dostupna u Evropi u drugom ili trećem kvartalu, u zavisnosti od modela.

Izuzetan kvalitet slike i zvuka za doživljaj kao u bioskopu
Sva tri Toshiba Blu-ray Disc™ plejera odlikuju se Full HD rezolucijom i Dolby® True HD zvukom za maksimalno iskorišćenje potencijala koji nudi sadržaj Blu-ray™ diskova. Kao premijum model, BDX4350KE je Blu-ray 3D™ plejer koji dodatno unapređuje zabavu realističnim prikazivanjem 3D sadržaja.

Internet povezivanje radi jednostavnog pristupa veb sadržajima
BDX2300KE i BDX4350KE nude pristup internetu tako da korisnici mogu da gledaju najnovije filmske hitove na sajtu Acetrax™, molione video klipova na YouTubeu i svoje lične fotografije na sajtu Picasa.

Lični video, muzički i foto fajlovi smešteni na vašim uređajima u lokalnoj kućnoj mreži takođe mogu da se reprodukuju zahvaljujući DLNA Certified™ podršci koju ova dva modela poseduju. Povezivanje sa mrežom i internetom ostvaruje se preko Ethernet porta ili opcionog Toshiba Wi-Fi® USB modula (koji se prodaje zasebno).

Toshiba Blu-ray Disc™ plejer kompatibilan sa raznim formatima
Svi Toshiba Blu-ray Disc™ plejeri takođe podržavaju audio CD i DVD formate a USB port omogućava korisnicima da lako povežu eksterni uređaj radi reprodukcije MKV, DivX, JPEG i MP3 fajlova.

Leave a Reply