Gadgets

Toyota Touch 2 with Go uređaj sa Google Street View i Panoramio aplikacijama

Toyota je objavila da će od januara 2014. servisi „Google Street View“ i „Panoramio“ biti dostupni vlasnicima „Toyota Touch 2 with Go“ sistema. Daniele Schillaci, viši potpredsednik prodaje i marketinga za Toyotu u Evropi je komentarisao: „Uzbuđeni smo što ćemo biti prvi popularni brend koji nudi ove servise, a koji vozačima omogućavaju da bolje razumeju ili lakše prepoznaju svoja odredišta, kao i da vizuеlizuju različite objekte ili parking mesta pre nego što dođu do njih.“

touch2

Zbog poboljšanog ekrana druge generacije Toyota Touch sistema, koji ima 4 puta više piksela na ekranu veličine do 8 inča, nove navigacione usluge donose znatno oštriju sliku u kraćem roku.

Google Street View vozačima pruža panoramski pregled mnogih puteva na svetu, što im pomaže da se bolje upoznaju sa destinacijom pre nego što na nju dođu.

Panoramio dovodi ovo iskustvo još korak dalje, jer nudi fotografije date lokacije koje su postavili drugi korisnici, pa vozači mogu da isplaniraju putovanje uz još više informacija.

U skladu sa Toyotinom inovativnom filozofijom, ova usluga će biti besplatna godinu dana, a koristiće pametni telefon korisnika za povezivanje sa internetom, pa stoga nema dodatnih uređaja ili troškova prenosa podataka u većini slučajeva.

Servisi „Google Street View“ i „Panoramio“ će biti dostupni na svim vozilima opremljenim „Toyota Touch 2 with Go“ sistemima, počevši od januarske proizvodnje 2014. godine. Kupci koji kupe vozila sa „Toyota Touch 2 with Go“ sistemom pre tog datuma moći će da nadograde svoje sisteme jednostavnim ažuriranjem softvera.

Demonstracioni uređaji će biti dostupni kupcima i novinarima na Sajmu automobila u Frankfurtu, počevši od 10. septembra.

Leave a Reply