Gadgets

Transcend čitaci memorijskih kartica dobili Windows 7 žig

Kompanija Transcend Information, Inc, globalni lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, sa zadovoljstvom objavljuje da su Transcend USB čitači memorijskih kartica uspešno prošli Windows 7 testove kompanije Microsoft i da su stekli pravo nošenja „Compatible with Windows 7“ žiga.

Windows 7 je najnovija verzija Microsoft Windows operativnog sistema i celokupan hardver koji ga pokreće ili podržava, mora da prođe pomenute Windows 7 testove, kako bi sinergija hardverske osnove i softverske nadogradnje pružila maksimalne rezultate.

Rezultati ChangeWave istraživanja govore da je zadovoljstvo korisnika četri puta veće koristeći Windows 7 OS u odnosu na Windows Vista OS. U cilju da kompletira funkcionalnost OS-a i hardvera, Microsoft je Transcend USB čitače kartica: RDP8, RDP6, RDP5, RDP3 i RDP2; podvrgao veoma zahtevnim Windows 7 testovima i dobio rezultate koji su premašili očekivanja. Svi korisnici Transcend USB čitača kartica mogu slobodno da koriste uređaje bez bojazni da li će biti kompatibilni sa Windows 7 platformom.

Transcend čitači kartica imaju elegantan dizajn sa malim dimenzijama i idealni su za nošenje i korišćenje. Koriste se veoma jednostavno, prostim povezivanjem sa računarom i željenom memorijskom karticom. Oni takođe u potpunosti podržavaju Secure Digital Association’s SD™2.0 (SDHC™) standard i omogućavaju USB 2.0 nivo prenosa podataka, što doprinosi da velike fajlove (muzika, filmovi…) prenose velikom brzinom.

Leave a Reply