Gadgets

Transcend HD Media Player DMP10

Kompanija Transcend Information Inc., predstavila je svoj prvi HD Media Player,Transcend DMP10. Podržavajući sve popularne media formate i digitalni audio-video signal visoke rezolucije, DMP10 omogućava korisnicima jednostavan način reprodukcije Full HD 1080p digitalnog sadržaja na bilo kom televizoru.

Umesto odlaganja muzičkih CD-ova ili DVD filmova na policama, sve više ljudi preferira da svoju kolekciju digitalnog materijala čuva na desktop ili laptop računarima. U ovom slučaju, svi oni moraju da korise svoje računare kako bi koristili pomenute materijale, što znači da će iste morati da slušaju na malim zvučnicima i gledaju na malim ekranima na njihovim računarima. Sa Transcend HD Media Player-pm DMP10, jednostavnim povezivanjem putem USB konekcije, korisnici mogu da gledaju i slušaju sadržaje na velikim televizorima.

Novi Transcend DMP10 HD Media Player je optimizovan  da reprodukuje HD kvalitet, koristeći HDMI 1.3  i S/PDIF HD i digitalnu konekciju. Koristeći DTS i Dolby Digital audio dekoder, plus Full HD 1920×1080 H.264/AVC i VC-1 video dekoder, Transcend DMP10pruža kristalno čist zvuk i sliku.

Zarad jednostavnijeg korišćenja, DMP10 poseduje dve ultrabrze USB konekcije na koje može da se poveže eksterni disk ili USB Flash ključić sa video i audio materijalom HD kvaliteta ili sa slikama. HD media player podržava najpopularnije HD formate, uključujući MKV, AVI, WMV, RMVB i M2TS, a jednostavan meni za upravljanje, kao i daljinski upravljač, omogućava pregledavanje materijala lakše i jednostavnije.

Sa elegantnim modernim dizajnom, Transcend DMP10 Media Player, veoma lepo će se uklopiti u svaki ambijent dnevne ili spavaće sobe odnosno mesta gde stoji televizor.

Leave a Reply