Gadgets

Transcend JetFlash 300

Delite, sačuvajte i lako organizujte  svoje fajlove sa Transcend JetFlash 300 USB Flash ključićem.

Transcend Information, globalni lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, predstavio je novi JetFlash 300 USB Flash ključić. Elegantni i kompaktni JetFlash 300 predstavlja veoma pouzdan uređaj koji nudi efikasan prenos podataka i prostor za skladištenje do 16GB po veoma povoljnoj ceni.

Inženjeri kompanije Transcend, inspirisani mineralom Crni Obsidian, koga odlikuje izuzetno “sjajna” crna boja, JetFlash 300 su “obukli” u pomenuti kolorit, koji se završava Transcend brend bojama, po kojima se u odnosu na kapacitet skladištenja, uređaji razlikuju. Sofisticirana LED lampica na samom uređaju, upaliće se automatski svaki put kada se pristuma JetFlash-u 300 što doprinosi lakom, jednostavnom i pogodnom prenosu podataka. Sa malom težinom od svega 300g, predstavlja veoma lagan uređaj, pogodan za korišćenje i nošenje.

Pored pomenutog dizajna i sa brzinom prenosa podataka od 18MB/sec, JetFlash 300 predstavlja uređaj koji se koristi sa velikim zadovoljstvom. Ono što ga čini superiornim u odnosu na slične uređaje drugih proizvođača je puna kompatibilnost sa Windows ReadyBoost™, što korisnicima omogućava još bolje performanse rada na Microsoft Visti ili najnovijoj “sedmici”. Potrebno je samo JetFlash 300 priključiti na računar i koristićete ga kao dodatni RAM.

Nema potrebe posebno napominjati da kao i svi ostali Transcend proizvodi, i JetFlash 300 ima doživotnu garanciju. Napredni korisnici, imaju mogućnost da besplatno instaliraju JetFlash Elite alat, koji će im omogućiti veću autonomiju u korišćenju. Na ovaj način, JetFlash 300 možete koristiti i kao ključ za šifrovanje vašeg računara, bez koga, niko drugi osim Vas ne može da ga koristi. Transcend JetFlash 300 je dostupan sa tri različita kapaciteta memorije, 4GB, 8GB i 16GB.

Leave a Reply