Gadgets

Transcend JetFlash 330 USB flash drive

Transcend Information, Inc. (Transcend), svetski lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, predstavio je svoj n ovi USB flash drive: Transcend JetFlash 330. Uvaj moderno dizajniran „flešić“, omogućava korisnicima lagodan rad prilikom skladištenja i prebacivanja podataka i predstavlja pravo olakšanje u radu prilikom svakodnevnih prenosa hiljada ličnih dokumenata, fotografija i muzike, bilo kad i bilo gde.

Završna dizajnerska obrada u vidu visokog belog sjaja i sofisticirano dodatim bojama, koje ukazuju na kapacitet samog uređaja, kao i led indikator koji ukazuje na prenos podataka, Transcend JetFlash 330 čini pristupačnim za sve stilove i ukuse. Uređaj je težak svega 8,5 grama, i predstavlja najlakši USB ključić na svetu. Ono što tehnološki krasi JetFlash 330 je brzina prenosa podataka od 15MB/sec i istinsku „plug and play“ funkcionalnost.

Kao dodatnu opciju, Transcen korisnicima JetFlash 330 fleša, daje potpuno besplatan softver JetFlash Elite, koji za 80% poboljšava karakteristike rada samog uređaja. Transcend JetFlash 330, trenutno se može kupiti sa tri različita kapaciteta i to: 4GB, 8GB i 16GB.

Leave a Reply