Gadgets

Transcend MP330 – višenamenski digitalni muzički plejer

Transcend Information, Inc, globalni lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, predstavlja sasvim novi digitalni muzički plejer MP330. Sa jednostavnim dizajnom, malim dimenzijama i perfektnim kvalitetom zvuka, MP330 predstavlja uređaj koji prosto moraju imati korisnici sa istanjenim ukusom i aktivnim životom.

Transcend MP330 je svestran digitalni muzički plejer, koji podržava i potpuno nove formate kao što je FLAC (Free Lossless Audio Codec), pored već ustaljenih MP3, WMA, WAV, pa čak i zaštićene muzičke fajlove kao što je WMA-DRM10. Pored visokog praga obaveštavanja na buku (preko 90dB), MP330 poseduje i sedmokanalni ekvilajzer, kao i posebnu korisničko prilagodljivu opciju koja omogućava reprodukciju muzike koja odgovara specifičnim ukusima i stilovima muzike.

Spolja gledano, MP330 je gladko dizajniran i veoma prilagođen rukovanju sa dimenzijama 83 x 25.5 x 11.5mm i težinom od svega 25g. Pored toga, MP330 je opremljen jedinstvenim “sportskim” nosačem, koji korisnicima daje veću fleksibilnost u njihovim navikama slušanja muzike. Dodatna pogodnost uređaja je OLED displej koji korisniku omogućava nesmetano čitanje sadržaja sa istog i po najvećem suncu i pod svim uglovima. Pored svog uglađenog izgleda i superiorne reprodukcije muzičkog materijala, svestrani MP330 poseduje duplo veći memorijski prostor od konkurentnih uređaja na tržištu. Zahvaljujući ugrađenoj USB konekciji, MP330 prilikom prebacivanja sadržaja izbegava upotrebu raznoraznih kablova, već se jednostavnom konekcijom sa bilo kojim USB fleš ključićem direktno pristupa prenošenju podataka.

Transcend MP330, takođe poseduje i impresivnu kolekciju funkcija koje mu daju dodatnu vrednost. Ulazne konekcije se mogu koristiti za presnimavanje muzike sa drugih izvora, kao što je CD plejeri. Ima mogućnost da snima i reprodukuje sadržaj u dve različite brzine, dok funkcija diktafona predstavlja odličan radni alat na poslu, školi ili bilo kojoj drugoj situaciji. MP330 takođe poseduje i FM radio prijemnik, kao i mogućnost da sinhronizuje i reprodukuje reči željene pesme na 14 različitih jezika. Do svih funkcija na MP330, može se jednostavno i lako doći preko, posebno dizajniranog intuitivnog interfejsa i dugmića za navigaciju.

Transcend MP330, trenutno je dostupan sa tri kapaciteta memorije (8GB, 4GB i 2GB) i u dve boje (crna i bela).

Leave a Reply