Gadgets

Transcend PCI Express USB 3.0 ekstenzija

Transcend globalni svetski lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, predstavio je PCI Express USB 3.0 Expansion karticu koja poseduje dva USB 3.0 porta. Ova kartica se veoma jednostavno instalira na PC računare i omogućava entuzijastima da povežu svoj kompjuter na sve USB 3.0 periferijalne uređaje i dobiju i 10 puta brži transfer podataka nego ranije.

Za korisnike koji nisu spremni da preuređuju kompletan unutražnji sistem PC računara, Transcend USB 3.0 Expansion kartica je perfektna solucija koja će im omogućiti da se na vreme uključe u USB 3.0 revoluciju. USB 3.0 Expension kartica je opremljena sa dva porta koji u potpuno podržavaju ovaj novi USB standarad i koji omogućavaju protok do 5Gb/sec što je 10 puta brže od USB 2.0 standarda.

Sa ovom karticom, korisnici najzad u potpunosti mogu da iskoriste sve mogućnosti i karakteristike njihovih eksternih USB 3.0 prenosnih diskova a takođe je kompatibilna sa standardima USB 2.0 i USB 1.1 tako da sve periferijale koje su do sada imali mogu da nastave da koriste.

Kako bi omogućili mnogo brži transfer podataka, Transcend USB 3.0 kartica, “puni” sve periferijale sa 900mA, što je oko 80% više nego USB 2.0 standara (USB 2.0 standard ima izlaz od samo 500mA). To znači da će svi uređaji raditi mnogo stabilnije, a baterije će se puniti mnogo brže.

Transcend PCI Express USB 3.0 Expansion kartica je u potpunosti kompatibilna sa Windows 7 standardom i ima 2 godine garancije. Prižužajući odličan kvalitet po veoma razumnoj ceni, ova kartica predstavlja najbolji odnos uloženo/dobijeno trenutno na tržištu.

Leave a Reply