Gadgets

Transcend predstavio JetFlash V70 USB Flash Drive

Kako bi ponudio veći izbor proizvoda koji će zadovoljiti različite potrebe kupaca, kompanija Transcend Information, Inc. (Transcend®), svetski lider u proizvodima za čuvanje podataka i multimedijskim proizvodima, nedavno je predstavila potpuno novi Anti-Shock USB Flash Drive uređaj – JetFlash® V70.

Uređaj je načinjen od izdržljive ekološke gume koja ga čini veoma otpornim na udarce, prskanje i prašinu. Kreiran sa sportskim avanturama na umu, JetFlash V70 omogućuje korisnicima da sa atraktivnim bojama izraze svoju individualnost i jedinstven lični stil.

Za razliku od USB flash drive uređaja koji su izrađeni od plastike ili metalnih materijala, Transcend JetFlash V70 je načinjen od ekološke silikonske gume ugodne na dodir koja ujedno pruža odličnu zaštitu podataka za vreme rada, vežbanja ili putovanja.

JetFlash V70 u potpunosti zadovoljava stroge američke vojne standarde (MIL-STD-810F 516.5—Transit Drop), što ga doslovno čini jednim od najatraktivnijih robusnih USB Flash Drive uređaja. V70 ujedno ima atraktivan dizajn i živopisne boje koja ga čine posebnim u poređenju sa standardnim USB stickovima. JetFlash V70 posjeduje jedinstveni držač za poklopac koji sprečava njegov gubitak prilikom dužeg prenosa podataka.

Leave a Reply