Gadgets

Transcend predstavio MP870 plejer

Transcend Information, Inc, svetski lider na polju uređaja za skladištenje podataka i multimedije danas je najavio novi MP870 digitalni muzički plejer sa 2.4“ ekranom u boji i proširenom podrškom za reprodukciju medija. Sa dodadtnom podrškoom za novije RM/RMVB formate, MP870 omogućava korisnicima da reprodukuju skoro svu svoju omiljenu muziku i video materijal bez interneta, sa nenadmašnim nivoom audio i videokvaliteta.

Transcendov novi digitalni muzički plejer dolazi sa 2.4” TFT ekranom visoke definicije i mogućnošću reprodukcije od preko 22 časa sa jednim punjenjem baterije. Uz memorijski kapacitet od 8GB i microSD/microSDHC slot za proširenja, MP870 omogućava korisnicima da uživaju i dele više od svoje video, audio ili kolekcije slika bilo kada i bilo gde.

Pored RM/RMVB formata koji ostali proizvođači retko podržavaju, MP870 je kompatibilan sa širokim spektrom popularnih formata za reprodukciju kao što su MPEG4 SP (Xvid), FLV, MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC kao i WMA-DRM10 zaštićeni muzički fajlovi. Zahvaljujući velikom broju podržanih formata, novi MP870 daje obožavaocima muzike i videa neograničenu prenosnu zabavu koju do sada nisu iskusili.

Kao dodatak, raznovrsni MP870 poseduje i zgodnu line-in mogućnost, odnosno podršku za snimanje muzike sa eksternog izvora, kao što je CD plejer. MP870 takođe poseduje zvučnik visokog kvaliteta, mikrofon, FM radio, diktafon, čitač tekstualnih fajlova kao i sinhronizovano prikazivanje reči pesama na 13 različitih jezika. Intuitivan korisnički meni i tasteri za navikaciju čine MP870 još lakšim za korišćenje. Centralno dugme se koristi kao Play i Pause, a okolni tasteri za sledeću ili prethodnu pesmu.

Transcendov novi neverovatni MP870 digitalni muzički plejer je dostupan u dve varijante, 4 GB (crne boje) i 8 GB (bele boje), uz dvogodišnju Transcend garanciju

Leave a Reply