Gadgets

Transcend predstavlja novi MP300 digitalni muzički player

Posvećena ispunjavanju mnogobrojnih potreba različitih grupa kupaca, kompanija Transcend Information, Inc. (Transcend®), globalni lider u oblasti memorija i multimedijalnih proizvoda, najavila je izlazak novog MP300 digitalnog muzičkog playera. MP300 je posebno dizajniran da se uklopi u aktivne životne stilove ljubitelja muzike avanturista koji mogu bezbrižno da uživaju u muzici gde god da idu i karakteriše ga izuzetna pokretljivost, dugotrajna baterija i intuitivne kontrole velike vrednosti.

Superiorna dugotrajna baterija

Transcendov potpuno nov MP300 nudi zapanjujućih petnaest sati neprekidnog slušanja muzike sa samo jednim punjenjem integrisane litijum polimerske baterije, što ga čini izuzetno vrednim u poređenju sa muzičkim uređajima sličnih dimenzija.

Kompatibilan sa većinom popularnih audio formata visokog kvaliteta (MP3, WAV i WMA), MP300 nudi posebne pogodnosti flash drive uređaja za prenos i transport dokumenata i slika. Dodatni softver nije potreban, jednostavno samo prenesite željene pesme i druge fajlove na MP300 uz pomoć ultra brzog USB 2.0 porta.

Lagan i kompaktan, idealan za svakodnevne aktivnosti

Multitalentovani MP300 nastavlja da nas impresionira zabavnim, okruglastim, vitkim dizajnom i ultra malom težinom od svega 15g. Kompaktan je i dovoljno lagan da može da se nosi u džepu, ručnoj torbi ili oko vrata (sa pripadajućom ogrlicom), a fizičko prisustvo MP300 ćete jedva i osetiti tokom vežbanja ili putovanja, što će vam omogućiti potpuno nesputano digitalno muzičko iskustvo. Reprodukcija muzike je jednostavna i jasna, jednostavno prelazite preko pojedinih muzičkih numera u kontinualnom modu ili puštajte pesme nasumično uz pomoć pogodnog kliznog prekidača.

Prirodne kontrole za jednostavnu upotrebu

Osim moćne baterije i vrhunske prenosivosti, MP300 obezbeđuje jednostavne za upotrebu, intuitivne kontrole kojima se može upravljaati instinktivno, jednom rukom, čime se eliminiše potreba za postojanjem displeja. Ovaj uređaj takođe poseduje i zgodni dvobojni LED indikator, koji obaveštava korisnika o svakoj obavljenoj radnji uz signaliziranje o bateriji i statusu prenosa podataka za vaš potpuni duševni mir.

Transcendov novi MP300 digitalni muzički player je trenutno dostupan u dve verzije i prati ga Trasncendova dvogodišnja ograničena garancija.

Leave a Reply