Gadgets · PC računari

Transcend predstavlja USB 3.0 USB Flash Drive

Transcend Information svetski lider u proizvodima za skladištenje i multimediju, danas je predstavio novi JetFlash 700 USB flash drive, kao dodatak svom USB 3.0 proizvodnom portfoliu. Novi JetFlash 700 ima, čvrstu konstrukciju i glatku površinu, nudi munjevit transfer podataka, čineći ga idealnim entry-level USB 3.0 rešenjem namenjenim za sve korisnike koji cene do stila i pritom žele vodeću tehnologiju.

USB 3.0 era je odmah iza ugla

SuperSpeed USB 3.0 specifikacija može da se pohvali sa optimizovanim brzinama interfejsa do 10x bržim u odnosu na brzu USB 2.0 specifikaciju. Transcendov JetFlash 700 USB flash drajv koristi prednosti sledeće generacije USB 3.0 standarda i isporučuje neverovatno brze transfere do 70MB/s – gotovo duplo veće nego brzine čitanja i daje mnogo brži i lakši pristup bogatom, digitalnom sadržaju.

Čvrsto kućište & Softver lak za korisnike

Transcend’s JetFlash 700 USB flash drajv se isporučuje sa ultrazvučnom tehnologijom sastavljanja što daje čvrstu strukturu i aerodinamičan izgled. Korisnici JetFlash drajva, mogu da download-uju JetFlash Elite alate za rad sa podatcima, koji dozvoljavaju korisnicima da provere svoje mailove sa bilo kog kompatabilnog kompjutera, da koriste JetFlash drajv kao ključ koji se automatski prijavljuje na naloge websajtova i još dosta toga. JetFlash 700 je trenutno dostupan po preporučenoj ceni od $29 za 8GB model, $46 za 16GB model i $125 za 32GB model (cene su za Američko tržište) i svi proizvodi dolaze sa Transcendovom doživotnom garancijom.

Transcend USB 3.0 Proizvodna linija

Transcend proširuje svoju USB 3.0 proizvodnu liniju uključujući JetFlash 700 USB flash drajv, StoreJet 25D3 i StoreJet 25M3 portabilne hard drajvove i USB 3.0 proširive kartice za desktop i laptop računare. Više USB 3.0 proizvoda će biti prikazano u bliskoj budućnosti.

Leave a Reply