Gadgets

Transcend RDF8 USB 3.0 čitač kartica visokih performansi

Kompanija Transcend, globalni lider u oblasti memorija i multimedijalnih proizvoda, predstavila je novi USB 3.0 multi čitač kartica – RDF8. Novi čitač kartica koristi super brzi USB 3.0 interfejs i podržava najnovije ultra brze formate kartica, uključujući SDHC UHS-1, SDXC UHS-1, UDMA6/UDMA7 CF i MSXC kartice, omogućujući strastvenim fotografima i video entuzijastima da bez problema kopiraju nekompresovane slike visoke rezolucije ili 1080p Full HD video fajlove sa svojih memorijskih kartica na računare.

Ultra brze performanse prenosa podataka

RDF8 USB 3.0 je opremljen USB 3.0 ultrabrzim interfejsom za konekciju najnovije generacije koji omogućuje ubrzavanje transfera podataka do deset puta u odnosu na USB 2.0 čitače kartica. Zahvaljujući povećanom propusnom opsegu USB-a 3.0, podaci se mogu prenositi na računar onoliko brzo koliko to dozvoljava memorijska kartica korisnika. Kada se upari sa ultra brzom (UHS-1) SD karticom, na primer, fajlovi veličine jedan gigabajt mogu se preneti za manje od dvanaest sekundi.

Potpuna kompatibilnost sa modernim formatima kartica

Dizajniran da omogući pun potencijal memorijskih kartica najnovije generacije, RDF8 USB 3.0 čitač kartica može da se pohvali sa četiri slota: CompactFlash (CF) slot kompatibilan je sa UDMA CF karticama, SDHC/SDXC slot podržava novi UHS-1 standard, a tu su i manji slot za M2/microSD kartice i slot za MS PRO/MSXC/MS DUO kartice. RDF8 čitač kartica je kompatibilan sa starijim USB 2.0 interfejsom, a prihvata i starije verzije CF, SD i SDHC kartica, što ovaj uređaj čini vrlo praktičnim za sadašnje digitalne potrebe.

RecoveRx vraća u život obrisane fotografije

Opasnost od brisanja dragocenih, jednom (i nikada više) u životu napravljenih snimaka sa kamere ili memorijskih kartica jedan je od najvećih strahova koji zaokupljaju fotografe profesionalce i amatere. Za vašu dodatnu sigurnost, RDF8 kao i svi ostali čitači kartica iz Transcenda, omogućuje besplatno preuzimanje moćnog i korisnički orijentisanog RecoveRx softvera. Kompatibilan sa Mac-om i Windows-om ovo neverovatno oruđe može efektno da povrati izgubljene, obrisane ili oštećene fotografije i druge digitalne fajlove sa različitih tipova memorijskih kartica.

RDF8 USB 3.0 multi čitač kartica pokriven je dvogodišnjom ograničenom garancijom.

Leave a Reply