Gadgets

Transcend StoreJet 500 kompaktni USB ključić

Transcend Information, Inc. (Transcend), svetski lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, predstavio je javnosti JetFlash 500 kompamtni USB fleš ključić. Moderno dizajniran JetFlash 500 je tako napravljen da jednostavnim potezom palca, korisnik veoma lako priprema sam uređaj za upotrebu. Sa veoma lepim izgledom, jednostavnom upotrebom, velikim kapacitetima smeštaja podataka, JetFlash 500 je idealana za osobe koje upražnjavaju veoma aktivan način života.

Gubitak „kapica“ USB ključića, ili njegovo neprestano skidanje i stavljanje prilikom svake upotrebe, može biti poprilično neprijatno za korisnike istih. Upravo iz ovih razloga, Transcend JetFlash 500 je dizajniran da nema ovaj nepotreban detalj i olakšava upotrebu uređaja svojim korisnicima. Ovakvo dizajnersko rešenje, JetFlash 500 štiti od prašine i sitnih čestica ali i nedozvoljava mogućnost da se „kapica“ izgubi ili prilikom neprestane upotrebe eventualno ošteti sam uređaj.

Koristeći „ultrazvučnu“  tehnoligiju zavarivanja, Transcend je JetFlash-u 500 ulio dodatne mogućnosti a u isto vreme je poboljšao njegova svojstva i karakteristike. Sa paletom boja (narandžasta, crvena, plava, zelena i ružičasta) i kapacitetima od 2GB do 32GB, JetFlash 500 predstavlja uređaj koga će svaki korisnik sa ponosom pokazivati svojim prijateljima.

Leave a Reply