Gadgets

Transcend StoreJet & Windows 7

Kompanija Transcend Information, Inc, globalni lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, sa zadovoljstvom objavljuje da su StoreJet eksterni diskovi uspešno prošli Windows 7 testove kompanije Microsoft i da su stekli pravo nošenja „Compatible with Windows 7“ žiga.

Windows 7 je najnovija verzija Microsoft Windows operativnog sistema i celokupan hardver koji ga pokreće ili podržava, mora da prođe pomenute Windows 7 testove, kako bi sinergija hardverske osnove i softverske nadogradnje pružila maksimalne rezultate.

U cilju da pruži maksimalne performanse u radu sa Windows 7 operativnim sistemom, Transcen 2,5 i 1,8 inčni StoreJet eksterni diskovi, uključujući modele StoreJet 25V, StoreJEt 25F, StoreJEt 25M, StoreJEt 25M-R, StoreJet 25P i StoreJet 18M, u potpunosti podržavaju sve standarde novog Microsoft OS-a. Od sada, svi korisnici Transcend StoreJet eksternih diskova, bez bilo kakve brige o kompatibilnosti mogu nesmetano da ih koriste sa Windows 7 OS-om. Sa inovativnim dizajnom, trendi izgledom i praktičnom upotrebom, Transcend StoreJet uređaji, osvojili su pregršt internecionalnih nagrada u najuticajnijim IT medijima. „Red dot“, dizajnerska nagrada, govori u prilog činjenici da je StoreJet 25C istinski svojim korisnicima omogućio da izraže svoj lični i jedinstveni stav.

Trenutno je Transcend jedina kompanija na svetu koja ima “lifetime” garanciju na sve svoje eksterne diskove. Sa ovom jedinstvenom garancijom, specifičnim Transcend dizajnom, dokazanim kvalitetom i Windows 7 sertifikatom, Transcend StoreJet eksterni diskovi, predstavljaju uređeje kojima korisnici imaju pravo najviše da veruju prilikom skladištenja poverljivih i važnih podataka.

Leave a Reply