Gadgets

Transcend USB 3.0 kartice za desktop ili notebook računare

Kompanija Transcend Information, Inc. (Transcend®), globalni lider u oblasti memorija i multimedijalnih proizvoda, predstavila je u svom portfoliu proizvoda kompletnu seriju USB 3.0 kartica, namenjenu svim korisnicima desktop ili notebook računara koji nemaju USB 3.0 konekciju, a žele da uživaju u brzini transfera koji donosi USB 3.0. Modeli USB 3.0 kartica koje Transcend ima u svojoj ponudi su:

Transcend PDU 3 USB 3.0 Expansion Card

Ne želite da zamenite svoju matičnu ploču samo zato što nema USB 3.0? Transcendova USB 3.0 Expansion kartica Vam omogućava da uživate u pogodnostima USB 3.0 bez većih sistemskih izmena. Ove kartice koje se lako instaliraju omogućavaju Vam da dodate revolucionarne nove USB 3.0 portove na bilo koji desktop računar koji poseduje PCI Express ulaz povećavajući brzine transfera podataka do deset puta u odnosu na USB 2.0 sa optimizovanom energetskom efikasnošću.

Ključna obeležja ovog uređaja su:

  • do deset puta brži u poređenju sa USB 2.0 uređajem
  • istovremeni dvostrani prenos podataka
  • pruža više snage od USB 2.0.

Transcend PNU 3 USB 3.0 ExpressCard Adapter

Ako ne želite da kupite novi laptop računar samo da biste dodali USB 3.0 funkcije, Transcendov USB 3.0 ExpressCard Adapter pruža Vam šansu da dodate super brze USB 3.0 portove Vašem trenutnom računaru. Sa ExpressCard/34 interfejsom koji radi praktično na svim aktuelnim notebook računarima, ova kartica koja se vrlo jednostavno instalira čini nadgradnju do USB 3.0 standarda jednostavnijom nego ikada pre.

Ključna obeležja ovog uređaja su:

  • jednostavna instalacija na laptop računarima
  • konekcija propusnog opsega do 50 Gb/s
  • idealan za ultra brze eksterne uređaje za skladištenje podataka.

Transcend PDC 3 Expansion Card

PDC 3 combo Expansion kartica donosi dva spoljna USB 3.0 porta i dva interna SATA-III porta. Uz ovu PCI-express karticu koja se jednostavno instalira, bićete spremni za buduće periferne uređaje i memorije, kao što su najnoviji SATA-III SSD uređaji i USB 3.0 ekterni hard diskovi.

Ključna obeležja ovog uređaja su:

  • do deset puta brži u poređenju sa USB 2.0 uređajem
  • interni SATA portovi za povezivanje sa SATA 6 Gb/s SSD uređajima i hard diskovima
  • istovremeni dvostrani prenos podataka, pruža više snage od USB 2.0 (900mA prema 500mA).

Leave a Reply