Gadgets

Transcendov alat za nadograđivanje Firmware-a

Posvećeni pružanju boljih usluga, Transcend Information Inc, svetski lider u memorijskim i proizvodima za skladištenje podataka, nudi besplatno preuzimanje firmware-a za muzičke plejere. Eksluzivni alat za update-ovanje Firmware-a sadrži izuzetno lagan interfejs, koji dozvoljava brz i jednostavan update firmware-a koji može jednostavno da bude izvršen kod kuće.

Baš kao stari kompjuter, koji usporava tokom godina, ili koji može da bude unapređen kroz reinstalaciju, digitalni muzički plejer može da ponovo bude osvežen potpunim update-om firmware-a. Transcendov alat za update-ovanje firmware-a za trenutno osvežavanje se nalazi na Transcendovom zvaničnom websajtu.

Kako bi izvršili kompletan update, korisnici moraju jednostavno da uključe muzički plejer i da prate instrukcije posle instalacije. Alat za updateovanje firmware-a će automatski detektovati model plejera pre završetka procedure. Jednom kada je update završen, muzički plejer će funkcionisati kao potpuno nov.

Transcend nudi potpuno kompletiranu liniju Digitalnih Muzičkih Plejera, uključujući modele sa Full Color displejom (MP860 i MP850) i Mono/Duo color serije (MP650, Mp330 I MP320). Uz superioran kvalitet zvuka, stilizovan dizajn, mnogobrojne dodatke i alat za update firware-a, Transcendovi Digitalni Muzički plejeri su najpouzdaniji i najisplatljiviji izbor za sve zaljubljenike u muziku.

Leave a Reply