Gadgets · PC računari

Ultimativni Apacer mobilni medija komplet

Apacer Technology, globalni lider u digutalnom storidžu,  poredstavio je inteligentno rešenje za mobilne korisnike u pokretu: dvostruko pakovanje koje nudi od 2GB do 16GB MicroSD/ MicroSDHC memorijsku karticu u kombinaciji sa ultralakim Apacer AM101 elegantnim čitačem kartica. Ovaj savršeni “skladan par” dovodi do maksimuma svoju kompatibilnost i mogućnost interoperabilnost između različitih mobilnih uređaja i kompjutera.

Apacer MicroSD je idealan za čuvanje muzike, video klipova, fotografija i drugih fajlova sa medija sadržajem u kompatibilnim mobilnim uređajima. Apacer-ov AM101 je čist MicroSD / MicroSDHC čitač kartica sa dimenzijama od 25x12x2mm i teži samo 4 grama. Ekstra tanak i kompaktan dizajn AM101 čitača kartica zadovoljiće mobilne korisnike koji često prebacuju medija fajlove sa mobilnih uređaja na PC-je/Notbukove i obrnuto.

Kako se MicroSD kartice obično koriste u industriji mobilnih uređaja, Apacer sa ponosom predastavlja ovo elegantno dvostruko pakovanje kako bi prenos podataka učunio lakšim nego ikada. Ovo pakovanje sadrži Apacer MicroSD / MicroSDHC memorijsku karticu i Ocean Blue AM101 čitač kartica, kao i traku koja može lako da se prikači na mobilni telefon, omogućavajući korisniku da sa sobom nosi ovaj praktični uređaj svuda i da prebacuje fajlove na svakom mestu.

One thought on “Ultimativni Apacer mobilni medija komplet

  1. slobodan

    da li može umesto ULTIMATIVNI da se kaže srpski KRAJNJI,KONAČNI (kao što piše u rečnicima)

Leave a Reply