Gadgets

USB memorija za audio sistem u kolima

Većina muzike danas se čuva i pušta u obliku MP3 datoteka. Radio-uređaji u automobilima u sve većem broju dolaze sa USB priključkom. Verbatim je stoga razvio USB memoriju koja se savršeno uklapa u USB konektor za auto-radio, što je čini idealnim za snimanje vaših omiljenih pesama i njihovo slušanje u vožnji.

Manja od novčića jednog evra, ova inovativna USB memorija je jedva vidljiva kada se utakne u konektor i može skladištiti do 2.000 pesama – više nego dovoljno za bilo koje putovanje. Verbatim Store ‘n’ Go Audio USB kapaciteta 8 GB je dostupan u prodavnicama po preporučenoj ceni od 1999 din.

Zahvaljujući dimenzijama od samo 17,15 x 14,85 x 7,7 mm, kada je uključen u USB port Verbatim Store ‘n’ Go Audio USB izviruje samo 5 milimetara, što znači da ga možete ostaviti trajno priključenog ili može poslužiti kao dugotrajno proširenje memorije. Više se ne može dogoditi da oštetite priključak ili USB memoriju ako slučajno zapnete za nju.

Kao i bilo koja druga USB memorija, Verbatim Audio USB može se upotrebiti sa bilo kojim računarom ili uređajem koji je opremljen USB 2.0 priključkom – od netbookova, tablet računara ili digitalnih ramova za slike pa do destop računara.

Leave a Reply