Gadgets

VB-H41 Full HD PTZ moćna web nadzorna kamerica

Canon VB-H41 Full HD PTZ kamera kombinuje ogromni ukupni zum od 240x, mogućnost rada u uslovima lošeg osvetljenja i brz automatski fokus. Fleksibilne opcije za instalaciju omogućavaju korišćenje u zatvorenom i na otvorenom.

Zaštitite lokaciju i nadgledajte je u Full HD rezoluciji uz vrhunski kvalitet slike zahvaljujući DIGIC DV III procesoru slike kompanije Canon. VB-H41 kompanije Canon poseduje objektiv sa snažnim 20x optičkim zumom i 12x digitalnim zumom, što znači da je ukupni zum ogromnih 240x. Pruža pokrivanje pod širokim uglom od 60,4° (na širokougaonom kraju) i poseduje brz automatski fokus. Daljinski pomerajte, naginjite i zumirajte kako biste uživali u Full HD video slici koja je najbolja u klasi.

DIGIC NET II kompanije Canon koristi H.264 enkoder, čime se dobija video zapis visokog kvaliteta i stepena komprimovanja. Pored toga, poboljšana funkcija uklanjanja šuma (NR) i reprodukcija boja daju vidljive boje čak i u uslovima lošeg osvetljenja. Smart Shade Control (SSC) poboljšava vidljivost predmeta u prvom planu u scenama sa jakim pozadinskim osvetljenjem. Vodeća mogućnost rada u uslovima lošeg osvetljenja u klasi i prava mogućnost rada danju/noću daju odlične rezultate u raznim okruženjima.

Inteligentne funkcije pomažu operaterima u identifikovanju situacija za uzbunu analiziranjem razlika između različitih oblasti. Moguće je istovremeno koristiti do 15 funkcija na jednoj kameri. U izbor od šest različitih inteligentnih funkcija spadaju detekcija pomerenih/napuštenih/uklonjenih predmeta, detekcija neovlašćenog rukovanja kamerom, detekcija prolaska i detekcija jačine zvuka. Detekciju aktivnosti moguće je podesiti tako da aktivira snimanje, otpremanje na server ili slanje obaveštenja e-poštom. Korišćenjem SD kartice možete da napravite rezervnu kopiju snimljenog video zapisa u slučaju presecanja kabla ili pada mreže. SSL/TLS šifrovanje obezbeđuje sigurnu vezu između kamere i servera.

Kompatibilnost sa najnovijim ONVIF protokolom verzije 2.2 (profil S) omogućava praktično kreiranje rešenja sa softverom za upravljanje video zapisima koji je kompatibilan sa ONVIF protokolom. Canon takođe podržava neprimetnu integraciju korišćenjem kompleta za razvoj softvera za mrežne kamere kompanije Canon i specifikacije HTTP protokola.

Ova kamera je pogodna za različite načine primene u zatvorenom i na otvorenom uz instalaciju pomoću različitih opcionih kućišta ili sistema za montiranje. Jednostavno možete da obezbedite napajanje za VB-H41 zahvaljujući podršci za različite izvore napajanja: PoE, 12 V DC ili 24 V AC.

One thought on “VB-H41 Full HD PTZ moćna web nadzorna kamerica

Leave a Reply