Gadgets

Verbatim elegantni bežični miš GO NANO i zvučnik Bluetooth Mobile Speaker

Verbatim je predstavio par novih atraktivnih dodataka visokog kvaliteta za računare: bežični miš GO NANO i zvučnik Mobile BluetoothÒ Speaker. Nudeći bežična rešenja, Verbatim omogućava praktičnost brzog i laganog povezivanja istovremeno eliminišući potrebu za kablom i brigom o tome da li ste na put poneli baš onaj kabl koji vam treba.

Verbatim GO NANO Wireless Mouse

Sa napajanjem od dve AAA baterijama, ovaj elegantni miš ne zahteva posebne drajvere i dolazi sa nano USB prijemnikom koji iz vašeg računara ne proviruje više od 6 milimetara, što vam omogućava da ga ostavite trajno priključenog na računaru

Optički senzor može se pohvaliti rezolucijom od 1.000 tačaka po inču što osigurava precizno pomeranje i kontrolu strelice  na ekranu. Miš je ergonomski dizajniran, simetričnog oblika i jednako prijatan za dešnjake i levoruke.

Visokokvalitetne izrade, bežični miš GO NANO je lagan i kompaktan. Dimenzija svega 95 mm x 58 mm x 35 mm (D x Š x V) i težine samo 82 g. Stilski dizajniran, miš uključuje i otvor u kome se može čuvati prijemnik kada ga ne koristite.

Dostupan u četiri boje – crnoj, ružičastoj, karipsko plavoj i vulkanski narandžastoj – atraktivni bežični miš GO NANO nudi izuzetno povoljnu cenu od samo 1.140 dinara i dolazi sa dve AAA baterije.

Verbatim Bluetooth Mobile Speaker


Verbatim je takođe predstavio elegantan i kompaktan zvučnik Bluetooth Mobile Speaker u modernoj beloj boji, savršen za putovanja. Korisnici preko ovog zvučnika mogu puštati muziku sa bilo kog uređaja sa Bluetoothom, uključujući pametne telefone, tablet i notebook računare.

Pametno dizajniran prenosivi zvučnik iz Verbatima idealno je rešenje za sve one koji žele da slušaju MP3 muziku, podcaste ili video snimke na putovanjima bez plaćanja visoke cene za ultimativna Hi-Fi rešenja, obično rezervisana za upotrebu kod kuće.

Uprkos malim dimenzijama (visina od 75 mm i  obima od 80 mm) i masi (samo 195 g), Verbatim Bluetooth Mobile Speaker opremljen je sa dva 40-milimetarska zvučnička drajvera koji ovom praktičnom uređaju daju sasvim dovoljnu snagu za reprodukciju čistog i uravnoteženog stereo-zvuka u velikoj sobi ili čak na otvorenom prostoru. Mnogi drugi prenosivi zvučnici cene niže od 60 eura su često mono-zvučnici, što za posledicu ima znatno lošiji kvalitet zvuka.

Ugrađena litijum-jonska punjiva baterija nudi energiju za do 6 sati upotrebe i u potpunosti se puni za samo 4 sata preko USB-a.

Ovaj zvučnik prodaje se po preporučenoj cijeni od oko 5.700 din i dolazi sa uključenim USB kablom i klasičnim stereo audio-kablom kako bi omogućio i spajanje uređaja koji nisu opremljeni Bluetoothom.

Leave a Reply