Gadgets

Verbatimov bežični laserski miš za stone računare sa bazom

VErbatim je predstavio bežični laserski miš za stone računare, dizajniran tako da se udobno i lako koristi, sa tri dugmeta koja možete da programirati kako biste lako pristupali najvažnijim funkcijama.

Točkić za skrolovanje se može koristiti kao dugme, a postoje i dva dodatna dugmeta sa strane miša, pored dugmeta DPI. Svakom dugmetu se pomoću priloženog softvera može dodeliti neka od mnogih popularnih funkcija.

Verbatimov bežični laserski miš za stone računare se oslanja na tehnologiju visoke definicije i pruža precizne pokrete i kontrolu sa laserskim senzorom za praćenje pokreta. Baza omogućava punjenje bežičnog miša, čime se štede baterije. Stavite na bazu, napunite i nastavite sa radom.

Laserski miš za stone računare ima više opcija osetljivosti koje omogućavaju promenu brzine pritiskom na dugme. Bilo da vam je potrebno precizno ciljanje piksela prilikom obrade fotografija ili brzi manevri u igrama, željenu osetljivost kursora možete dobiti izborom 800, 1200 ili 1600 dpi. DPI dugme svetli kada se prijemnik miša uključi u USB priključak. Postoje tri podešavanja:
Svetlo: 1600 DPI
Mračno: 1200 DPI
Bez svetla: 800 DPI

Leave a Reply