Gadgets

Vox Trade predstavio zvučnike Xeo

Na nedavno održanom Hi-Fi sajmu u organizaciji magazina Hi-files, beogradski distributer Vox Trade predstavio je bežične zvučnike iz programa XEO, najnoviji proizvod danske firme DYNAUDIO, koji je izazvao ogromno interesovanje posetilaca.

Kvalitetnu muziku možemo slušati s različitih sistema, ali ovaj je jedinstven! Xeo zvučnike možete bežično povezati sa bilo kojim izvorom koji reprodukuje muzički materijal. Ovaj novi sistem oslobađa vas muka oko kupovine pojačala, konvertera i kablova, što dodatno pojednostavljuje upotrebu te značajno smanjuje cenu vašeg muzičkog sistema. Sve je tako jednostavno i lepo da će veliki broj audiofila ozbiljno razmišljati o prelasku na revolucionarni Xeo sistem.

Pomoću daljinskog upravljača možete povećavati ili smanjiti jačinu zvuka, birati stereo ili mono mod i izvor zvuka. Xeo zvučnici se mogu postaviti čak do 100 m od emitera i izvora, što znači da i u najudaljenijem delu kuće možete slušati pravi Hi-end zvuk, uz napomenu da je broj zvučnika koje ćete bežično povezati praktično neograničen. Na vama je da se odlučite između dva modela, Xeo 3 ili Xeo 5, i da odaberete prelepi crni ili beli klavir lak.

Leave a Reply