Gadgets

Zvučnici Genius SW-HF5.1 5200

Genius je predstavio vrhunski audio sistem SW-HF5.1 5200 namenjen uživanju u bogatom filmskom zvuku ili najnovijim igrama.

Doživite izuzetan surround zvuk ovog Hi-Fi sistema snage 150 vati, čiji su zvučnici smešteni u kućišta od pravog drveta za stvaranje što vernijeg zvučnog doživljaja. Subwoofer sa drajverom obima 6,5 inča brine se za bogate duboke tonove i izuzetan bas, dok trokanalni srednji zvučnik i dva trokanalna prednja zvučnika donose jasne i čiste srednje tonove. Dva dvokanalna zadnja satelita zaokružuju celu priču i donose potpuni surround zvučni užitak.

genius audio sistem

SW-HF5.1 5200 dolazi i sa ugrađenim MP3 dekoderom koji može da reprodukuje pesme sa USB memorije kao i microSD ili SD kartica. Daljnski upravljač omogućava jednostavnu upotrebu svih funkcija ovog naprednog sistema, koji je idealan za kombinovanje sa modernim televizorima i računarima ili pak sa mnogim drugim multimedijalnim uređajima i igračkim konzolama. Radi lakšeg povezivanja, svi kablovi su označeni bojama i odgovarajućim etiketama.

Ovaj izuzetan zvučni sistem dostupan je u opremljenijim prodavnicma po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 23.000 dinara.

Leave a Reply