Gadgets · Hardware

Garmin Nüvi 205w

Garmin nüvi 2×5 serija osvežava osnovnu Nüvi famliju izmenama koje olakšavaju svakodnevno korišćenje.

Jednostavan korisnički interfejs, tekst i glas na srspkom jeziku, lako korišćenje, i odličan dizajn kućišta sa integrisanom antenom su idalje glavne karakteristike osnovne serije Nüvi navigatora. Softverska podrška navigacionim funkcijama obuhvata pregled JPEG slika, svetski sat sa vremenskim zonama, konvertor valuta i jedinica mere i kalkulator.

Novine u 2×5 seriji su: Foto navigacija sa Panoramio(tm) servisom, “Gde sam” stranica sa osnovnim informacijama o lokaciji, mogućnost pregleda rute na karti pre aktivirnja navigacije, podrška za prkaz DEM karte sa senčenim profilom terena u 2D modu, kao i podrška za opcioni TMC prijemnik informacija o saobraćajnoj gužvi (TMC radi samo u nekim zemljama EU). MicroSD slot za memorijske kartice omogućava lako proširenje memorije uređaja.

nüvi 205w se isporučuje se sa kartom SCG Route u internoj memoriji i na CD-u. Opciono mu se mogu dodati detaljne karte Evrope na SD karticama, kao i lokalne detaljne karte okolnih zemalja na CD-u (NaviGuide, AdriaRoute i dr.). Opremljen je širokim ekranom dijagonale 4.3″

Leave a Reply