Hardware

GeForce GTX TITAN Z zvanično dostupan!

GTX TITAN Z je najbrža i najnaprednija grafička karta koju je NVIDIA napravila do sad.

Remek delo tehnike, od vrha do dna dizajniran za postizanje rekordnih performansi, GTX TITAN Z poseduje 12 GB video memorije brzine 7 Gbps, 12-fazno napajanje sa balansiranjem dinamičke snage, podršku za dvostruku preciznost u punoj brzini, 5.760 CUDA jezgara, kao i dva GK110 GTX TITAN Black GPU-a za moćnu 3840×2160 rezoluciju.

GeForce_GTX_Titan-Z_Stylized_6862

Zahvaljujući nenadmašnoj energetskoj efiksaniosti Kepler arhitekture, GTX TITAN Z je u stanju da postigne ultimativne performanse sa jednostavnim i pouzdanim rešenjem za vazdušno hlađenje.

Dvostruko precizna računarska snaga sistema ubrzanog GTX TITAN Z grafikom sada baca u senku superračunare koji koštaju i po više miliona dolara, koristeći jedan delić snage i samo delić prostora. Dakle, istraživačima, naučnicima i drugim CUDA programerima, GTX TITAN Z pruža nenadmašne dvostruko precizne računarske performanse unutar PC kućišta koje može da se smesti ispod stola.

14-NV-GTX-TitanZ-403x403-FB-FullFeature-2

GTX TITAN Z je od danas dostupan kod vodećih sistem integratora i partnera u proizvodnji kartica. Dostupnost i cene se razlikuju u zavisnosti od regiona. Očekivana početna cena je 2.999 dolara.

 

Leave a Reply