Hardware · PC računari

GeIL BD Evo One

BD Evo One komplet dva modula nebaferisane DDR2 memorije predviđene za dvokanalni rad na efektivnih 1066 MHz, namenjen stonim računarima sa novijim DIMM memorijskim podnožjem (sa 240 pina). Memorijski čipovi su specijalno odabrani i postavljeni na crnu pločicu sa osam slojeva štampanih kola. Rade sa kratkim tajminzima od 5-5-5-15, pri naponu u opsegu od 2,1 – 2,3V.

Za memorijski čipove su specijalnom termoprovodnom masom zalepljeni masivni rebrasti aluminijumski profili koji se spajaju preko toplotne cevi. Na heatpipe je montirano 25 tankih vertikalnih profila koji znatno povećavaju površinu za zračenje toplote. Ovaj sistem nazvan MTCD efikasno i brzo toplotu preuzima sa čipova i prenosi je na hladnjake, a zatim je preko toplotne cevi koncentriše na centralnom lisnatom disipatoru.

Odatle toplotu preuzima vazdušna struja unutar kućišta računara. Kada računar poseduje više memorijskih modula (2 ili 4), kroz centralnu zonu između Evo One modula se stvara vazdušni tunel.

Moduli se pakuju u zaštitne oblikovanu plastiku, a zatim u maloprodajno kartonsko pakovanje sa atraktivnom štampom i delimično lakiranim površinama.

Cena: 98€ bez PDV-a

Leave a Reply