Hardware · PC računari

GeIL DBT unapređene memorije uskoro i kod nas

Kompanija GeIL će uskoro početi sa isporukama gejmerskih memorija koje su sve prošle tzv. Die-hard Burn-in Technology (DBT) ispitivanje u otežanim radnim uslovima.
Prve GeIL memorije atestirane DBT metodologijom bile su namenjene prenosnim računarima, a od nedavno se i sve DDR2 Gaming Series memorije (Black Dragon i BD EVO One) podvrgavaju istovetnim testiranjima u komorama sa povišenom radnom temperaturom, na višim radnim naponima itd.

Uvođenjem DBT ispitivanja svakog finalnog proizvoda namenjenog gejmerskom tržištu, GeIL je još jednom pokazao rešenost da zadrži reputaciju lidera na polju memorija za gejmersku zajednicu. Prvi korak je bilo puštanje na tržište Black Dragon gejmerske memorije kojoj nisu bili potrebni hladnjaci za stabilan rad, Drugi korak je bilo uvođenje jedinstvenog hladnjaka sa toplotnom cevi, montiranom na Black Dragon memoriju.

Reč je naravno o Black Dragon EVO ONE seriji gejmerskih memorija za poboljšanu stabilnost u otežanim uslovima eksploatacije. Konačno, poslednji korak je ovo fabričko testiranje u specijalnim komorama, pod otežanim uslovima. Ako memorija nosi DBT napelnicu, to je siguran pokazatelj njenog kvaliteta!

Memorije za gejmere sa DBT nalepnicom očekujte uskoro u Direct Linku, ovlašćenom distributeru GeIL-a za Srbiju.

Leave a Reply