Hardware

Genius miš Traveler 9000LS

Genius je predstavio prenosni bežični miš malih dimenzija pod imenom Traveler 9000LS.

Najnoviji u nizu Geniusovih miševa koji koristi DarkEye laserski senzor, Traveler 9000LS idealan je za sve one koji ne biraju mesto i vreme na kojem će uključiti notebook – superiorna tehnologija omogućava pouzdan i precizan rad ovog miša čak i na površinama kao što je prozirno staklo ili lakirani stolovi visokog sjaja, ali i na mermeru, tepisima i različitom nameštaju.

taveler9000

Miš je izrađen u elegantnoj kombinaciji crne i plavo-sive boje, a gumirani deo osigurava da odlično leži u svakoj ruci i omogućava optimalnu udobnost prilikom dužeg rada.

Dvosmerna bežična komunikacija na 2,4-gigahercnom spektru sa ugrađenom tehnologijom protiv interferencije garantuje pouzdanu komunikaciju na udaljenosti do deset metara od računara kao i brzu i preciznu reakciju strelice na svaki vaš pokret. Radi dodatne kontrole preciznosti, rezoluciju miša možete posebnim prekidačem podesiti na 800, 1200 ili 1600 dpi, u zavisnosti od vaših potreba.

genius

Otvor za baterije prihvata bateriju formata AA ili AAA, zavisno od toga o tome koja vam je trenutno pri ruci – miš jednako pouzdano radi sa oba formata. Ako ga ne koristite duže vreme – poseban prekidač za isključivanje prekinuće napajanje i time dodatno produžiti vek trajanja baterije.
Kao i drugi Geniusovi modeli, i Traveler 9000LS dolazi sa USB pico prijemnikom koji se dok se ne koristi može smestiti u otvor na mišu sa Stick’n’Go mehanizmom koji omogućava da ga elegantno pričvrstite na notebook.

Genius Traveler 9000LS dostupan je u bolje opremljenim prodavnicma IT opreme i dodataka za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 3000 dinara.

Leave a Reply