Hardware

Genius X-G300 miš namenjen igračima

Genius je predstavio novi miš namenjen pasioniranim igračima, oznake X-G300.

Ovaj izuzetan «gaming» miš savršena je sinteza preciznosti, brzine i ergonomije. Pogodan je za sve korisnike, bez obzira da li se koriste levom ili desnom rukom, izuzetno leži u ruci i omogućava udobno i efikasno igranje čak i igračima koji sate provode ispred monitora.

X-G300 nudi rezoluciju od 1.000 ili čak 2.000 dpi (sa međurezolucijom od 1.600 dpi), što omogućava igračima glatko kretanje i preciznu kontrolu u svim igrama. Rezoluciju je moguće podešavati dugmetom ugrađenim na mišu, smeštenim odmah ispod točkića, kako bi se miš prilagodio trenutnoj igri ili trenutnoj situaciji. Brzina reakcije miša iznosi svega jednu milisekundu.

Genius-X-G300

Ugrađeni procesor i memorija sprečavaju blokiranje miša tokom brzog izdavanja naredbi za vreme igranja, a pleteni kabal dužine 1,8 metara osigurava stabilan prenos signala.

Miš je opremljen sa šest dugmića, od kojih su funkcije pojedinih podesive, a gumom obloženi delovi omogućavaju ugodno držanje miša i tokom višesatnog igranja. Stvaranju vrhunske «gaming» atmosfere doprinosi i integrisano osvetljenje u sedam boja.

Genius X-G300 je dostupan u bolje snabdevenim radnjama IT opreme po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 2200 dinara.

Leave a Reply