Hardware

GeoVision 350 GPS

Prestigio Technologies Ltd. lansirao je svoj prvi GPS navigacioni uređaj GeoVision 350, koga karakteriše najnoviji SiRF III chipset, 3.5” touch-screen display, 300 MHz Intel CPU i 1 GB integrisane memorije. GeoVision 350 je prvi uređaj u novoj Prestigio GPS navigacionoj proizvodnoj liniji . Ovo je jedan ultra prenosivi, jednostavan za upotrebu, i višefunkcionalni GPS navigator primarno dizajniran za primenu u automobilu, ali je istovremeno pogodan za ljude koji upražnjavaju duge šetnje one koji se bave pecanjem, putovanjima, bicikliste ili izletnike.

Prestigio GeoVision 350 pravo rešenje koje pomaže ukoliko želite da pronađete pravu destinaciju bez mnogo truda  i troškova. GPS jedinica je dovoljno kompaktna da je lagodno možete nositi bilo kuda i jednostavno se postavlja u auto kako bi obezbedila pravac  “u pokretu”. Koristi modemsku platformu sa SiRFstarIII chipset-om, 3.5” touch screen display , 300 MHz Intel CPU, Windows CE 4.2 OS, i 1 GB integrisane memorije.

Savršene navigacione mogućnosti Prestigio GeoVision 350 osigurava SiRFstarIII što je najnoviji i izuzetno osetljiv GPS mikrokontrolni čip. SiRFstarIII se razlikuje od prethodnog SiRF chipa i drugih GPS chipset-ova uglavno zbog  bržeg  Time to First Fix (TTFF) i njegove mogućnosti da ostvari signal i u urbanim uslovima ili gustom šumskom okruženju.  SiRFstarIII chipset je poznat po svojoj osetljivosti i mogućnostima praćenja.

Uređaj je opremljen glasnim upozorenjima, auto rutama, turn-by-turn navigaciji sa automatskim isključenjem i rekalkulacijama. Sa 3.5” touch-screen TFT display (320×240 pixels),  GeoVision 350 je jednostavan za upotrebu u svim uslovima. Jedinica poseduje punjivu internu lithium-ion bateriju koja obezbeđuje do 3 sata upotrebe. Kompaktna veličina, GeoVision 350 izuzetno velika vidljiva površina ekrana, ali zahteva malo prostora kako u autu tako i u torbi. U otežanim uslovima za GPS prijem korisnik može povezati eksternu antenu koja je priložena u pakovanju uređaja.

GeoVision 350 predstavlja univerzalnu kombinaciju naprednih navigacionih karakteristika upakovanih u jedinicu kompaktne veličine,” rekao je Martin Zeman, generani direktor kompanije Prestigio za centralnu i istočnu Evropu. “Uređajem se vrlo lako rukuje, i svaki kompjuterski korisnik će pronaći poznate ikone i menije jednostavne za razumevanje. Od motocilista do hajkera, Prestigio GeoVision 350 je idealan za ljude koji žele da iskoriste prednosti jednostavne GPS navigacije

Uređaj se distribuira sa instaliranim detlajnim mapama Srbije, zapadne i istočne Evrope i Rusije uključujući milione tačaka interesovanja poput hotela, restorana, benzinskih stanica, ATM i zanmenitosti. Ove pan regionalne mape omogućuju korisnicima da putuju jednostavno bez potrebe za izmenom softvera. Jedinica obezbeđuje i praćenje uz pomoć glasa na 26 jezika. Sa 1 GB interne memorije i brzom USB konekcijom, učitavanje velike količine mapa sa PC-a je jednostavno. Pakovanje uključuje AC adapter, adapter za auto, USB kalb, postolje za vetrobran i eksternu antenu.

One thought on “GeoVision 350 GPS

  1. [email protected]

    Uredjaj je extra imam ga 10 dana odusevljen sam.

Leave a Reply