Hardware

Godišnji Canon prodajni trening prvi put u Beogradu

OSA računarski inženjering okupila Canon partnere iz Evrope, Bliskog istoka i Afrike

Godišnji prodajni trening kompanije Canon, namenjen partnerima iz cele EMEA regije, po prvi put je održan u Beogradu zahvaljujući kompaniji OSA računarski inženjering. OSA je, na osnovu odličnih poslovnih rezultata i profesionalnog pristupa, dobila priliku da organizuje trening koji je do sada, uvek bio organizovan u Poingu u Nemačkoj.

Glavna tema trodnevnog treninga bila je predstavljanje portfolia i strategije Canona za penetraciju na tržište štampe knjiga, a učesnici su imali priliku da se detaljno upoznaju sa najnovijim tehnologijama  širokog portfolija ovih uređaja, planovima za region, ali i da razmene iskustva sa različitih tržišta kroz sopstvene studije slučaja. Kompanija Canon predstavila je najnovije biznis modele koji imaju za cilj da pomognu distributerima u zahtevnoj tržišnoj borbi i daju im ideje za otvaranje novih usko segmentiranih delova tržišta. Posebna pažnja ovogodišnjeg treninga posvećena je prednostima digitalnih inkjet sistema za štampu knjiga u poređenju sa tradicionalnim offset mašinama. U sklopu tog biznis modela, OSA je predstavila analizu tržišta izdavaštva i štampe knjiga u Srbiji.

Osim predavanja i radionica, učesnici su posetili i jedno od najvećih preduzeća u Srbiji koje se bavi štampom knjiga, kako bi se partneri upoznali sa sistemima štampe koji se primenjuju u tom segmentu kod nas.

Trening je okupio Canon distributere iz 12 različitih zemalja uključujući Egipat, Tunis, Rumuniju, Tanzaniju, Ugandu, Južnu Afriku, Grčku, Tursku, Ukrainu i druge. Oni su, osim formalnog dela, imali priliku da obiđu grad, uživaju u znamenitostima prestonice i posete neke od čuvenih beogradskih restorana.

Leave a Reply