Hardware

Gorenje predstavilo IQcook indukcijske ploče

Gorenje je predstavilo vrhunsku IQcook indukcijsku ploča za kvhanje sa revolucionarnom IQ senzorskom tehnologijom.

U prisustvu brojnih novinara, rezentovane su revolucionarne prednosti IQcook ploče koja kuvanju daje nove dimenzije, a gosti su uživali u jelima koja je za njih na zdrav način koristeći IQ funkciju ploče IQsteam kuhanje na pari i IQgrill pečenje pripremio poznati šef hotelskog restorana.

Gorenje IQcook je prva indukcijska ploča za kvhanje na svetu kojoj zaista možete verovati. Ona će pravovremeno uvideti sve promene tokom kvhanja i prilagoditi rad kako bi se izbeglo prekomerno vrenje, prekipljavanje, zagorevanje ili prekuvavanje.

Korisniku prilagođeni prednamešteni načini kvhanja i pečenja, IQsteam, IQboil, IQpro, IQfry i IQgrill pojednostaviće pripremu mnogih jela. Sada možete maksimalno iskoristiti svoje vreme dok se vaši obroci kvhaju i ne trebate brinuti da će se nešto neočekivano dogoditi – više nikad ništa neće izgoreti ili prekipeti.

Predstavljena revolucionarna IQcook indukcijska ploča ponosi se jedinstvenom funkcijom IQsteam kvhanja na pari, koja u potpunosti menja način na koji smo do sada kvhali, ističući trend lakšeg načina kvhanja i zdrave ishrane.

Jedinstveno kvhanje na pari IQsteam je revolucionaran i zdrav način pripreme hrane, koja sačuva hranjive materije i vitamine. Za ovaj način kvhanja potrebno je vrlo malo vode; tako je na primer za kvhanje 1 kg povrća potrebno samo 0,3 dcl vode. Rezultat toga će biti hrana koja nije prekvhana, zadržaće svoju prirodnu boju, sokove i ukus.

One thought on “Gorenje predstavilo IQcook indukcijske ploče

  1. Aca

    Револуционаран и практичан начин припреме хране, нема шта. Једино није здрав. Од толиког електромагнетног зрачења храна се оштећује на молекуларном нивоу.

    Храна припремљена на шпорету на дрва, много је укуснија од исте хране припремљене на шпорету на струју. Зашто? Па због ЕМГ поља. Из истог разлога ова најновија храна ће бити још горег укуса.

Leave a Reply