genius-EasyPen-F610E
Hardware

Grafička tabla Genius EasyPen F610

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, je predstavio vrhunsku grafičku tablu EasyPen F610E.

Novi model u popularnoj Geniusovoj seriji grafičkih tabli oduševljava svojim dimenzijama – visinom od 6,25“ i širinom od 10“ ovo je najveća Geniusova tabla do sad – ali i formatom. EasyPen F610E je, za razliku od uobičajenih tabli u razmeri 4:3, svojom razmerom sličan je većini današnjih monitora, što upotrebu tabli čini daleko prirodnijom.

genius-EasyPen-F610E

F610E je ergonomski oblikovan i je uprkos širokim dimenzijama izuzetno tanak i lagan – debeo je svega 10 milimetara, a masa mu je nešto viša od 500 grama. Vrlo se jednostavno koristi bez obzira na to jeste li dešnjak ili levak. Na tabli se nalazi čak osam programibilnih tastera koje omogućava brz pristup čestim funkcijama i mogu se prilagoditi programima koje koriste.

Površina table nudi visoku rezoluciju od 4.000 LPI (lines per inch – linija po inču). Tabla nudi čak 2.048 nivoa osetljivosti na pritisak, zahvaljujući čemu je rad u grafičkim programima izuzetno precizan i brz, bez trošenja vremena na ispravljanje grešaka. Uz tablu dolazi bežična olovka pomoću koje možete crtati, slikati ili pisati kao sa pravom olovkom. Olovka je bežična i koristi dve AAA baterije, a uz nju se isporučuju i dva rezrvna vrha.

Uz tablu dolazi Corel Painter Essentials 4, vrhunski grafički program koji vam omogućava da pretvorite vaš računar u pravi digitalni umetnički studio.

EasyPen F610E se na računar spaja putem USB interfejsa i radi sa svim novijim verzijama Windowsa (od Windowsa XP nadalje) i sa novijim verzijama OS X-a (od 10.4 nadalje).

Leave a Reply