Hardware

Hitachi StarBoard FX-TRIO-77 interaktivna tabla 77″

Idealno za učionice, škole stranih jezika, konferecijske sale gde treba multimedijalni prikaz.

Interaktivna table imaju potencijal za poboljšanje nastave i učenja kroz poboljšanje razumijevanja novih koncepata i povećanje motivacije i angažovanost. Za boju vizualani utisak sa lakoćom mogu se koristiti zučnici i DVD ili video player Ako je računar spojen na internetom možete pristupiti relevantnim web stranicama ojačati i unaprediti temu koja se proučava. Učenje može biti unapređeni s igrama i kvizovima. Učenici također mogu preuzeti kontrolu nad tablom prezentovati svoje ideje što potiče učenike da rade zajedno i aktivno

Najbolji spoj pouzdanosti i Multi-touch tehnologije. Ključ FX-TRIO interaktivnih tabli je multi-touch površina. Koristite prste, olovke ili elektronske olovke za beleške na tabli i laku navigaciju kroz računarske aplikacije, web sajtove i multimedijalne sadržaje. Čak tri korisnika istovremeno mogu da rade na tabli. Povrh svega čvrsta površina FX-TRIO table bez elektronike čini je gotovo nesalomivom i dozvoljava koršćenje table kao klasične table koja se briše suvom krpom.

One thought on “Hitachi StarBoard FX-TRIO-77 interaktivna tabla 77″

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Ali, na ovoj “tabli” se ne pise kredom, niti traovi brisu sundjerom. Sta ce sada dezurni redari da rade za vreme odmora? Da “resetuju” staru i “setuju” novu meoriju table, ili biraju odgovarajuci program?! Sta ce ucenicima uciteljica pored ove “pametne” table?

Leave a Reply