Hardware

HP moć štampanja

Kako da ono što imate da kažete o svom poslovanju kažete na način kojim ćete se zaista istaći u odnosu na konkurente?

To pitanje danas postavljaju mnogobrojne firme, kako male, tako i velike.

HP-ova tehnologija štampanja predstavlja važan deo odgovora na to pitanje. Sa više od 53 biliona stranica, koliko se očekuje da bude odštampano 2010. godine, štampanje nikada nije imalo veću važnost za poslovanje.

Dok se sadržaj sa radnog stola prebacuje na web, kompanije traže nove i jednostavnije načine da njime upravljaju i štampaju ga – načine koji upotpunjavaju njihovo poslovanje.

HP-ov cilj jeste da štampanjem prikaže moć komunikacije.

„HP je industrijski lider jer prepoznaje izazove u komunikaciji i razvija lako primenljiva rešenja za štampanje kojima na te izazove odgovara“, kaže Bil Dilejsi, stariji podpredsednik i generalni direktor HP-ove grupe za obradu slika i štampanje za Evropu, Bliski Istok i Afriku. „Zahvaljujući HP-u, male firme su u prilici da osmisle i odštampaju tačno onakve reklamne materijale kakvi im trebaju – bez ičije pomoći.“

Stvaranje robne marke

HP vam omogućava da lakše, brže i po pristupačnijoj ceni reklamirate svoje poslovanje. Zahvaljujući HP-u, male firme su u prilici da osmisle i odštampaju tačno ono što im treba – bez ičije pomoći.

HP-ov početni komplet za reklamiranje HP In-house Marketing početni komplet sopstvenim snagama sadrži izbor fotografskih, sjajnih i mat-papira za brošure, koji se najčešće koriste u reklamne svrhe. Ovaj komplet se dobija besplatno uz određene HP-ove štampače, a uključuje i kompakt-disk „Dizajniranje poslovnih reklama“ koji sadrži mnoštvo predložaka, slika i kupona.

Komplet Brošura vrednosnog paket HP 88 Officejet sadrži sve što vam je potrebno da sopstvenim snagama kreirate reklamni materijal profesionalnog kvaliteta. U njemu ćete pronaći HP Officejet kertridže u boji, HP-ov sjajni papir za brošure i flajere i kompakt-disk „Dizajniranje poslovnih reklama“ sa besplatnim predlošcima dizajna i ekskluzivnim ponudama od HP-ovih partnera.

Sve ovo je deo HP-ove Print 2.0 revolucije male firme – koja vam pruža alate i resurse koji vam trebaju da kreirate sadržaje i odštampate ih kako, gde i kada želite.

Smanjivanje troškova

HP Officejet Pro L7590 All-in-One

HP Officejet Pro L7590 All-in-One

Većina malih firmi može da ostvari dramatične uštede ako štampa u sopstvenoj režiji. Sada novi HP-ovi štampači u boji mogu dodatno da umanje troškove.

Novi uređaj HP Officejet Pro L7590 „sve u jednom“ sa kertridžima ketridz HP 88 Officejet ink donosi profesionalni kvalitet štampanja u boji i do 50 odsto manje troškove po stranici od sličnih laserskih štampača.(1) Kopiranje, slanje i primanje faksova i ugrađene mrežne karakteristike ukombinovane su sa velikim brzinama, dvostranim i običnim skeniranjem, da bi se ostvarile visoke performanse po nižoj ceni.

Serija štampača Serija štampača HP Color LaserJet CP1515n/CP1515ni odlikuje se izvanrednim kvalitetom štampanja. Dodajte žestine svojim brošurama, flajerima i prezentacijama korišćenjem nedavno razvijenog tonera ColorSphere. On nudi širi opseg boja, veći sjaj i višu rezoluciju fotografija. Štampač HP Color LaserJet CP1215 takođe koristi toner HP ColorSphere toner i predstavlja HP-ov najjeftiniji stoni laserski štampač u boji.

Jedan uređaj za sve namene

HP LaserJet M1319f MFP

HP LaserJet M1319f MFP

Novi HP-ovi poslovni inkdžet štampači i monohroni LaserJet višefunkcionalni štampači u jednom uređaju donose funkcije koje povećavaju produktivnost u skladu s najraznovrsnijim potrebama malih i srednjih firmi. HP-ov najjeftiniji monohromni štampač HP LaserJet M1319f MFP ne samo da štampa, već takođe skenira, kopira i faksira.

Serija štampača Serija HP LaserJet M1522 MFP nudi vam višefunkcionalnost većeg kvaliteta – uključujući brzo štampanje, kopiranje, skeniranje i faksiranje – po nižoj ceni. On takođe donosi i automatski punjač kapaciteta 50 listova, skener u boji i ugrađenu mogućnost umrežavanja.

Da bi vam pomogao da upravljate svojim okružanjem za štampanje, softver Softver HP Easy Printer Care nadgleda do petnaest HP-ovih laserskih ili inkdžet štampača pomoću jedne jedine alatke i naručuje potrošni materijal jednim pritiskom na dugme.

Korišćenje konkurentne prednosti

HP-ovi poslovni uređaji, usluge i rešenja zasnivaju se na načelu da firma način na koji štampa može da pretvori u konkurentnu prednost.

Na primer, HP usklađivač prijema za finansijske usluge pomaže klijentima da odgovore na izazove usklađivanja sa finansijskim regulativama kao što je Direktiva o tržištima u finansijskim instrumentima (Markets in Financial Instruments Directive, MiFID) – zakon Evropske Unije koji je stupio na snagu 1. novembra 2007. Rešenje Rešenje HP Campus Advantage za više obrazovanje – koje se već koristi na univerzitetz Brunel u Velikoj Britaniji – omogućava autentikaciju korisnika tako da, na primer, studenti mogu da štampaju sa bilo kog mobilnog uređaja.

HP-ova automatizacija reklamiranja osmišljena je posebno za marketinška odeljenja velikih maloprodajnih lanaca. Ovo rešenje pomoglo je španskom trgovinskom lancu Caprabo da skrati vreme kreiranja promocija u prodavnicama sa 30 na 15 dana. HP takođe pronalazi načine da poveća upotrebljivost prenosnih uređaja: HP-ov ručni računar HP Handheld sp400 „sve u jednom“ predstavlja ručnu alatku za transportnu logistiku kojom se brzo barata, skenira i štampa.

HP uvodi nove bezbednosne usluge i usluge procenjivanja kojima će odgovoriti na poslovne izazove u bilo kojoj grani poslovanja. Rešenja za štampanje HP Access Control rešenja za štampanje kontrolišu i štite pristup uređajima za obradu slika i štampanje, dokumentima i informacijama. Osmišljena su tako da pomognu firmi da umanji bezbednosne rizike i rizike usklađivanja.

Kompanijama je potreban strukturisan, na činjenicama zasnovan pristup definisanju i analizovanju infrastrukture i radnog procesa štampanja. Stoga je HP portfoliju Managed Print Services dodao nove usluge procenjivanja. Zahvaljujući tim uslugama, kompanija može da proceni troškove, potrebe korisnika i dejstvo na životnu sredinu kada stavlja u upotrebu novi sistem štampanja.

Da li sve ovo zvuči revolucionarno? I jeste.

Leave a Reply