Hardware · PC računari

HP-ov kompaktni foto štampač proglašen najboljim u Evropi

Inovativni dizajn i ekran osetljiv na dodir doneli su štampaču prestižnu TIPA nagradu

Kompanija Hewlett-Packard je za svoj HP Photosmart A826 Home Photo Centre dobila prestižnu TIPA nagradu za Najbolji foto štampač malog formata.

Žiri TIPA nagrada – Oskara fotografske industrije – pohvalio je veliki ekran osetljiv na dodir dijagonale 17,7 cm i prepoznatljiv dizajn modela HP Photosmart A826.

Napravljen u obliku malog televizora, štampač korisnicima omogućava da na raznovrsne načine menjaju i štampaju fotografije. Korisnici mogu menjati, dizajnirati i personalizovati slike korišćenjem olovke i tastature na ekranu, a uređaj sadrži 200 okvira i grafika koje je moguće upotrebiti za kreiranje originalnih foto projekata poput čestitki, razglednica ili kalendara.

Štampač je napravljen za kvalitetnu porodičnu upotrebu, ima fioku koja prima 100 listova veličine do 13×18 cm, a koristi HP Vivera mastila živih, dugotrajnih boja.(1)

“HP Photosmart A826 Home Photo Centre predstavlja revoluciju u dizajnu i jednostavnosti upotrebe u oblasti štampanja fotografija ”, rekla je Anja Rohbeck, direktorka marketinga proizvoda u HP-ovom odeljenju za inkdžet štampače namenjene krajnjim korisnicima za EMEA region. “Ogroman ekran osetljiv na dodir znači da korisnici mogu zaboraviti na računar ako to žele i memorijske kartice ubacivati direktno u štampač, a fotografije obrađivati na ekranu. To je porodični štampač koji je zabavno i lako upotrebljavati, a koji korisnicima daje izbor više načina da odštampaju fotografije kod kuće.”

Leave a Reply