Gadgets · Hardware

HP-ova ponuda za praznične poklone

Za predstojeće praznike HP-ovi prenosni računari nude ponešto za svakog. Ova nova ponuda sadrži sve najnovije komunikacione tehnologije, poput ugrađenih web-kamera i mikrofona, kao i HP QuickPlay. Samo pritisnite dugme QuickPlay i pokreće se vaš DVD ili CD – bez podizanja sistema. Ili upotrebite integrisani daljinski upravljač. LightScribe vam omogućava da personalizujete DVD ili CD tako što ćete narezati sliku na njihovu površinu. A sve to pokreću najnoviji procesori firmi Intel i AMD.

Za ljude koji vole da putuju sa stilom, višefunkcionalan prenosni računar HP Pavilion tx1300 Entertainment donosi kombinaciju privlačne završne obrade HP Imprint i dizajna koji se odlikuje na dodir osetljivim ekranom sa izmenljivim položajem. Težak samo 1,9 kg, opremljen širokim ekranom HP BrightView od 12,1″, ovaj prenosni računar prepun je funkcija namenjenih digitalnoj zabavi. Ekran se preklapa u ležeći položaj u kojem se lakše pregledavaju foto-albumi, a uz pomoć pisaljke i ekrana osetljivog na dodir zapisivanje beleški je veoma lako – što je savršeno za žvrljanje u kafeu ili u prevozu.

Novi HP Pavilion HDX donosi potpuno nov doživljaj zabave, kombinujući kućni bioskop, mobilnost i snažne performanse. Ovaj prenosni računar opremljen je LCD ekranom visoke rezolucije Ultra BrightView, dijagonale od 51 cm (20,1 inč), koji dostiže rezoluciju od 1080p – što je daleko bolje od običnog DVD kvaliteta, pa čak i od slike kakva se sreće na većini televizora visoke rezolucije.

 

Univerzalne mašine

HP Photosmart 5280
HP Photosmart 5280

» Povećajte sliku

Priznati svetski lider u oblasti kućnog i kancelarijskog štampanja, HP nudi mnogobrojne „univerzalne mašine“ koje su idealne za sve, od običnih dokumenata do fotografskih otisaka laboratorijskog kvaliteta, kao i za povremeno slanje faksova, fotokopiranje ili skeniranje.

HP-ova serija višefunkcionalnih štampača Photosmart C5280 dizajnirana je za ljude kojima je potrebna prilagodljivost da bi mogli da štampaju fotografije, dokumente, pa čak i da štampaju direktno na CD/DVD, kao i da izrađuju reprinte fotografija, kolorne kopije i da skeniraju u visokom kvalitetu.
Elegantno stilizovana, HP-ova serija višefunkcionalnih štampača Photosmart C4280 jeste multifunkcionalna mašina najpristupačnije cene, koja štampa sve od fotografija do svakodnevne dokumentacije, a istovremeno nudi lako skeniranje i brzo kolorno kopiranje.

Bilo da se nalazi na plaži, u vozu ili na stolu u kuhinji, kompaktni foto-štampač HP Photosmart A520 odmah štampa vaše fotografije – bez računara. Ovaj prenosivi štampač daje otiske laboratorijskog kvaliteta bilo gde, a uz preko 200 ugrađenih kreativnih efekata nudi vam beskrajne mogućnosti da se izrazite. Upotrebite ga da pregledate, odaberete, doterate, odštampate i delite fotografije visokog kvaliteta kad ste u poseti prijateljima ili rođacima, bez potrebe za računarom.

 

Najbolji praznični pokloni

HP iPAQ 514 Voice Messenger
HP iPAQ 514 Voice Messenger

» Povećajte sliku

Da li si čuo e-mail koji sam ti poslao?

Čuješ? Zaista možete da preslušate e-mailove i odgovorite na njih glasom, svojim telefonom. Stigao je novi HP iPAQ 514 Voice Messenger sa glasovnim upravljanjem. Opremljen je operativnim sistemom Windows Mobile 6, priključuje se na vašu mrežu i spreman ja za VOIP. Uz 6,5 sati za razgovor bez prekida, uvek ćete biti povezani.

Za one koji putuju za praznike, a žele lak pristup ličnim datotekama kao što su muzika, fotografije i filmovi, rešenje za skladištenje HP Personal Media Drive nudi do 500 GB prostora za arhivu – a Pocket Media Drive nudi 160 GB dodatnog prostora spakovanog u tanak prenosivi uređaj. To znači do 262 sata video i TV programa i do 93.000 MP3 datoteka – i šta god drugo poželite, gde god da idete.

 

Total Care

Šta znači dobiti lični računar na poklon? To je doživljaj, avantura i veza. Tako to vidi HP. Uz naše usluge HP Total Care, kojima nema premca, dobijate stručnu pomoć u svakoj fazi života vašeg računara. Od izbora, preko konfigurisanja, zaštite, podešavanja — sve do recikliranja.

 

Dajte stila svom štampaču

Zašto bi vaš novi štampač izgledao kao bilo koji drugi? Onaj ko štampa kreativno sada može da ima kreativan štampač, uz izbor od osam uzbudljivih dizajnerskih rešenja iz HP-a.

Izaberite svoj model a zatim vidite koje od tih osam rešenja najbolje odgovara vašem štampaču i vama. Kad izaberete model štampača i dizajn, naručite elemente dizajna u formi koja odgovara vašem štampaču, i jednostavno ih zalepite.

Leave a Reply