Hardware

HP tablet PC dobio iF nagradu za dizajn

HP-ovom tablet PC-ju 2710p nedavno su upućena dva veoma značajna strukovna priznanja, veoma cenjena u IT industriji, i to za dizajn u godini 2008. Naime, HP-ov novi tablet računar HP 2710p dobio je iF-ovu nagradu za dizajn proizvoda za godinu 2008., te je proglašen za počasni eksponat izložbe CES Design & Engineering Showcase, koja se završila pre nekoliko dana.

iF-ova nagrada za dizajn proizvoda međunarodno je poznato i veoma cenjeno priznanje. Prenosni računar 2710p dobio je i iF-ov sertifikat, koji vredi do kraja ‘životnog’ veka proizvoda.

Istovremeno, tablet PC HP 2710p proglašen je i za počasni eksponat programa Innovations Design and Engineering Awards, koji prepoznaje najinovativniju elektronsku robu široke potrošnje u nekima od najpopularnijih kategorija u industriji. HP 2710p se mogao videti na izložbi Innovations Design and Engineering Awards Showcase u centru Sands Expo and Convention Center tokom proteklog International CES-a u Las Vegasu, napominju u HP-u, no računar se već može kupiti i u Srbiji.

Leave a Reply