Hardware

HSM informatika postala ovlašćeni uvoznik i distributer prezentacijske opreme kompanije Optoma

HSM informatika, kompanija s dugogodišnjim iskustvom u prodaji, implementaciji, servisu i tehničkoj podršci u području multimedijalne i prezentacijske opreme, postala je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser firme Optoma.

Optoma je renomirani svetski proizvođač multimedijalnih projektora, sa sedištima u Europi, SAD-u i Aziji. Široki raspon ponude firme Optoma, uključuje LCD i DLP projektore za sve namene. Od praktičnih prenosnih projektora, klasičnih edukacijskih i prezentacijskih modela, do projektora za kućni bioskop, kao i modela namenjenih i najzahtevnijim velikim prezentacijskim ili bioskopskim dvoranama.

optima

HSM informatika kao dugogodišnji ovlašćeni zastupnik vodećih firmi na području multimedijalne opreme, kao što su InFocus, Projecta i Turning Technologies (eInstruction), saradnju sa Optomom vidi kao novu, dodanu vrednost na tržištu multimedijalnih projektora.
“Sa Optomom smo proširili svoju ponudu vrhunskih projektora za sve namene. Svojim korisnicima sada i za renomirane Optomine projektore, nudimo potpunu tehničku podršku, od savetovanja i prodaje, do implementacije i servisa.”, istakao je Duško Mijatović, direktor prodaje HSM informatike u Srbiji.

Od noviteta u ponudi Optoma projektora, izdvajamo kompaktan, ultraprenosni LED model ML750. Ovaj ultraprenosni model, lakši od 0.4kg, idealan je za gledanje HD filmova i igranje video igara, a zadovoljiće i sve prezentacijske potrebe.

Od prenosnih projektora koji će se uskoro naći u ponudi, izdvajamo tri modela težine 2,35 kg namenjenih prezentacijama za poslovne korisnike i edukacijske ustanove:
S316 SVGA model jačine svetla 3200 ANSI lumena, te WXGA modele; W300 jačine svetla 3000 ANSI lumena i W316, jačine svetla 3400 ANSI lumena.

Od profesionalnih modela, izdvajamo W505, pouzdan projektor WXGA rezolucije i jačine svetla od 5200 ANSI lumena, EH500 full HD model jačine svetla 4700 ANSI lumena i EH503, rezolucije 1080p i jačine svetla od 5200 ANSI lumena.

Iz ponude novih projektora za kućni bioskop, izdvajamo H100, HD Ready model, idealan za prikaz 3D video igara, filmova i sportskih događanja.

Leave a Reply