Hardware

Huawei osvojio nagradu za “Izuzetnog prodavca godine” na dodeli Svetskih nagrada za najbolje prodavce

Kompanija Huawei, jedna od vodećih kompanija za pružanje telekomunikacijskih rešenja, osvojila je nagradu za ’’Izuzetnog prodavca godine’’ na svečanoj dodeli Svetskih nagrada za najbolje prodavce 2010, u organizaciji Total Telecom-a. Na svečanosti ogranizovanoj u prestižnom pozorištu Gloub u Londonu, kompanija Huawei je dobila i pohvale u kategoriji tehnoloških predviđanja.

Ova nagrada je rezultat snažnog rasta koji je kompanija Huawei zabeležila 2009. godini, zahvaljujući liderskoj poziciji u oblasti inovacija usmerenim ka korisnicima. Huawei je prepoznat kao lider u pružanju inovativnih i sveobuhvatnih rešenja koja operatorima i provajderima širom sveta pomažu da privuku nove korisnike, i unaprede iskustva krajnjih korisnika.

’’Izuzetno mi je drago što se kompanija Huawei Technologies sa svojom impresivnom ponudom prijavila za ovogodišnje Svetske nagrade za najbolje prodavce i osvojila nagradu za Izuzetnog prodavca. Siguran sam da će nastaviti da jačaju na ovom izuzetno konkurentnom tržištu i nadam se da će još dugo učestvovati na ovom takmičenju’’, izjavio je Rob Chambers, direktor izdanja Total Telecoma.

’’Velika mi je čast da primim nagradu za Izuzetnog prodavca godine koju dodeljuje sektor u kom poslujemo. Proteklih godina smo zadržali stabilan rast, najviše zahvaljujući našoj spremnosti da brzo i uspešno reagujemo u ispunjavanju potreba svojih korisnika kroz inovativna rešenja koja objedinjuju kvalitetnu, isplativu i dugoročnu vrednost’’, rekao je Victor Zhang, generalni menadžer i direktor ogranka kompanije Huawei u UK i Irskoj.

Svetske nagrade za najbolje prodavce, koje organizuje Total Telecom, predstavljaju nezavisne nagrade u oblasti prodaje na polju telekomunikacija.

Leave a Reply