Hardware

HyperX FURY memorije za manje zahtevne overklokere i gejmere

HyperX®, članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog proizvođača memorijskih proizvoda, danas je predstavio  HyperX FURY memorijske module namenjene manje zahtevnim gejmerima i entuzijastima. HyperX FURY zamenjuje HyperX blu liniju memorijskih modula. Nova memorija visokih perfomansi i nove generacije nudi automatsko overklokovanje i asimetričan, agresivan dizajn hladnjaka za ultimativno iskustvo po dobroj ceni.

HyperX FURY memorija je potpuno Plug and Play (PnP) tako da se automatski overklokuje u sklopu sistema bez ikakvih ručnih podešavanja u BIOS-u.  Novi dizajn hladnjaka dolazi u četiri boje (plava, crna, crvena i bela) a PCB ploča je u crnoj boji što omogućava gejmerima, moderima i sistem asemblerima da uklope sisteme po bojama. HyperX FURY je dostupan u frekvencijama od 1333MHz, 1600MHz i 1866MHz.

HyperX_FURY_memory_ALL_HyperX_Fury_DIMM_group_hr_19_03_2014_23_19

HyperX FURY sistemskoj memoriji će se uskoro pridružiti HyperX FURY SSD koji je dizajniran za manje zahtevne gejmere i entuzijaste koji žele da ubrzaju svoj gejming doživljaj. HyperX FURY SSD omorućava aplikacijama da se pokrenu brže i poboljšava generalni odziv Sistema.

“Ponosno predstavljamo najnovijeg člana naše HyperX DRAM familije, namenjenog manje zahtevnim entuzijastima koji žele maksimalno da unaprede svoje gejming  i korisničko iskustvo”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Ovo je sjajan proizvod za nekoga ko traži nadogradnju za svoj gejming sistem po povoljnoj ceni”.

HyperX FURY memorija je dostupna u kapacitetima od 4 GB i 8 GB po modulu ili u dvokanalnim kompletima od 8 GB ili 16 GB. Poseduje doživotnu garanciju, besplatnu tehničku podršku i legendarnu Kingston pouzdanost.

HyperX je divizija visokih perfomansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR3 memorija visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i slušalice sa mikrofonom. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Za više informacija posetite HyperX stranicu.

 

HyperX FURY karakteristike i specifikacije:

 

  • PnP:  Plug and Play automatski overklokuje memoriju do maksimalne specifikacije sistema
  • Capacities: 4GB jedan modul, 8GB jedan modul, 8GB komplet od 2, 16GB komplet od 2
  • Frekvencija*: 1333Mhz, 1600Mhz, 1866Mhz
  • CAS latencija:  9, 10
  • Voltaža: 1.5V
  • Hladnjak: moderan i agresivan u plavoj, crnoj, crvenoj ili beloj boji
  • PCB:  crne boje
  • Pouzdanost:  100% testirano
  • Garancija:  doživotna

Leave a Reply