Hardware

HyperX memorija podržava nove Intel procesore i čipsetove

HyperX  danas je predstavio tri linije memorijskih proizvoda: FURY, Genesis i Predator, nudeći seriju dvokanalnih kompleta koji su kompatibilni sa četvrtom generacijom Intel® Core™ i5 i i7 procesora, kao i sa Intel čipset serijom devet. HyperX je blisko sarađivao sa vodećim proizvođačima matičnih ploča kako bi korisnicima garantovao kompatibilnost i vrhunske performanse.

hyperx

Kompatibilna Intel HyperX memorija je dostupna u frekvencijama raspona od 1333MHz do 2800MHz, kao i u kombinaciji od 8GB do 32GB u kompletu od tri ili četiri memorije. Kompletna lista dvokanalnih kompatibilnih kompleta dostupna je ovde. HyperX memorija je 100 % testirana i podržana doživotnom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

HyperX je divizija visokih perfomansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR3 memorija visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i slušalice sa mikrofonom.

Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Leave a Reply